2777
2789

با یکی آشنا شدم که خب بخاطر همین آشنایی تا الان خیلی خرج کرده و زحمت کشیده از یه شهر دیگه اومده واسه دیدن من و اینا

با همه چیش اوکیم بجز اختلاف قد کمی که داریم 

اصلا نمیدونمم چنده ولی میدونم کوتاهه 

نمیدونم ردش کنم نکنم 

وقتی به این مسئله فکر میکنم  ذهنمو خیلی درگیر میکنه

و اینکه اگر بخوام ردش کنم نمیدونم چجوری بهش بگم که بهش بر نخوره

از شما کوتاه تره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهرش چی .اگر خیلی برات مهمه اختلاف قد همین که یکم بلند تر باشه کافیه اگر همه چیش خوبه.تو این دوره پسر دختر خوب کمه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

زودتر با خودت به نتیجه برس، چون خیلی مسخره است بعد چندین جلسه تازه بگی ببخشید من تازه متوجه قد شما ش ...

اره به همین فکر میکنم استرس میگیرم اخه دلم میخواد کنار بیام با این موضوع

چهرش چی .اگر خیلی برات مهمه اختلاف قد همین که یکم بلند تر باشه کافیه اگر همه چیش خوبه.تو این دوره پس ...

نه چهرش ا‌وکیه به دل میشینه

فکرم رفته رو عروسی و کفش پاشنه بلند و اینا که تاحالا بیشتراز پنح سانت نپوشیدم

اره به همین فکر میکنم استرس میگیرم اخه دلم میخواد کنار بیام با این موضوع

برید مشاوره، کمکت میکنه بهتر تصمیم بگیری و اگر جوابت منفی بود خودشون یجوری بهش میگن

.                                                                  

منم یه همچین موردی داشتم و چون واقعا حس میکردم تا آخر عمرم روی مخمه این مسئله ردش کردم و الانم خیلی خوشحالم واقعا

برای توهم اگه واقعا آزارت میده این مسئله و اصلا باهاش کنار نمیای بهتره که ازش بگذری

ولی وقتی بتونی کنار بیای که چه بهتر 

اگه اخلاقش ب اون اختلاف قدی میچربه انتخاب خوبیه

نه

پس سعی کن عقلانی تر فکر کنی.بالا هم گفتم چرا.الان شوهر خواهر من قد بلند ولی اخلاق  ده از صد😁ولی شوهر خواهر کوچیکترم شاید شش هفت سانت بلندتره از خواهرم ولی واقعا با شرفه و اخلاقه.

اتفاقا سخت بگیر،ما وقتی کسی رو میبینیم اولین چیزی که نظرمون رو جلب می‌کنه ظاهرشه اینکه زشتی و یه چیز منفی در طرف مقابل هیچ وقت برات عادی نمیشه و هرچند وقت یکبار میاد تو ذهنت و آزارت میده اما ظاهر خوب و صفات خوب بعد از مدتی عادی میشه