2777
2789
عنوان

کی با خونوادش قطع رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 35 پست
الان فقط با همون قهری یا با خواهر برادرت هم قهری

عمم 

ن با هیچکدوم در ارتباط نیستم جز دختر کوچک عمم اونم میریم کافه یا تصادفی همو ببینیم 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

اوم درکت میکنم عزیزدلم 🥺🫂بیا بغل خودم 😭😭😭😓من خیلی حالم بده انقدر غصه خوردم ک لاغر شدم اشتهای ه ...

فداتشم عزیزم🥺🌹ببخش دیر جواب دادم پسرم بیدار شد تا الان بیدار بود

خودتو ناراحت نکن بیرون برو یه جووری وقتتو بگذرون، بچه نداری باهاشون سرگرم شی؟ 

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم عزیزم🥺🌹ببخش دیر جواب دادم پسرم بیدار شد تا الان بیدار بودخودتو ناراحت نکن بیرون برو یه جوور ...

قربونت عزیزم خواهش میکنم این چه حرفیه راحت باش گلم🥰

آره سرگرم ک هستم شاغلم خداروشکر میکنم سرکار میرم اگه نمی‌رفتم قطعا روانی میشدم تو خونه نه عزیزدلم بچه ندارم تازه ازدواج کردم شهر غریب هستم مادرم ی زنگ نمیزنه ببینه دخترش در چه حالیه ی بار بهش گفتم ی زنگ نزنی ببینی دخترت تو شهر غریب مردس یا زنده میدونی برگشت چی گفت؟؟🤧😭😓😔🤕

گفت اگه بمیری خبرش میاد برامون دیگه پس خبری نشده یعنی زنده ایی😣😦😖😖😖🥺🖤🥀🥀💔💔❤️‍🩹

اصلا بهم ریختم با این حرفش

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
قربونت عزیزم خواهش میکنم این چه حرفیه راحت باش گلم🥰آره سرگرم ک هستم شاغلم خداروشکر میکنم سرکار میرم ...

چرا اینجوره با ازدواجت مشکل داشته یا نه تو مجردی هام همین بوده؟

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
الهی🥺من خیلی دارم عذاب میکشم از طرفی مامانم هیچکاری برام نکرد نه زایمانم اومد نه یه سیسمونی درست در ...

فراموش کن و ارتباطت رو محدود کن. یعنی فقط قهر نباش. اما سالی دوبار ببینش. اما مدام زنگ نزن حالشون رو بپرسی.

قهر برای خودت خوب نیست. البته این نظر منه. دوری و دوستی. اگر کمک میخوان بگو در توانم نیست.

رویای منه.. خیلی بهش فکر کردم، دیدم آرامش و حس خوب خودم از حرفای شوهر و ...خیلی مهمتره 

هنوز نتونستم.. بمحض جدا شدنم بجز ی خواهرم با همشون قطع رابطه کامل.

کی اون روز برسه خدااا🥲

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

الهی🥺من خیلی دارم عذاب میکشم از طرفی مامانم هیچکاری برام نکرد نه زایمانم اومد نه یه سیسمونی درست در ...

اوه چ سخت میگیرین بخدا ن جهیزیه بهم دادن ن سیسمونی ن سر زایمانم کسی اومد حتی یه نفر ن بگی با ازدواجم مشکل داشتنا ن منم سه چهار سال ییار شاید برم یه سر بزنم اصلا برام مهم نیست یا ناراحت نیستم ن زنگشون میزنم ن برام مهمه اصلا انگار یادم رفتن یا ندارمشون ت بگو یه ذره دلتنگ شم ن بخدا محبت ندیدم از طرفشون اینقد زنگ نمیزنم مامانم خودش چند ماه یبار زنگ میزنه یع سلام علیک میکنم میگم حوصله ندارم وسلام

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اوه چ سخت میگیرین بخدا ن جهیزیه بهم دادن ن سیسمونی ن سر زایمانم کسی اومد حتی یه نفر ن بگی با ازدواجم ...

چرا خب اینجوری شده؟ بخاطر ایینکه هیچی بهت ندادن!؟ 

رویای منه.. خیلی بهش فکر کردم، دیدم آرامش و حس خوب خودم از حرفای شوهر و ...خیلی مهمتره هنوز نتونستم. ...

چن وقته؟ ☹️

فراموش کن و ارتباطت رو محدود کن. یعنی فقط قهر نباش. اما سالی دوبار ببینش. اما مدام زنگ نزن حالشون رو ...

باورت میشه دفعه اخری ک باهم حرف زدیم پسرمو فش داد ب منم فش داد🥲

من بارها این کار کردم ولی باز برگشتم نمیشه بالاخره خانواده هستن

من بخدا برنمیگردم تصمیممو گرفتم چون خیلی کوتاه اومدم حتی یه بار هم شکایتی ازشون نداشتم ولی صبرم لبریز شده

قربونت عزیزم خواهش میکنم این چه حرفیه راحت باش گلم🥰آره سرگرم ک هستم شاغلم خداروشکر میکنم سرکار میرم ...

واویلا چه حرف تلخی بهت زده عزیزم🥺🥺خیلی ناراحت شدم چه مامانی داریم ما که براشون مهم نیستیم 🥺🖤منم ب مامانم اخرین بار گفتم تو ک گفتی دندونی پسرت نمیام باهات قهرم گفت برو یه لیوان اب سرد بخور بعدشم خندید منم تصمیم گرفتم مث خودش باشم

عزیزم به عنوان کسی که این تجربه رو داشتم

اگر خیر دنیا و اخرت و میخوای از پدرمادرت غافل نشو حتا اگر بلانسبت کافرن

حساب پدر مادر از همه جداس حتا اگر صدرصد حق باشماست بخاطر زندگی خودتم ک شده رابطتون و جوش بده

چن وقته؟ ☹️

متاسفانه هنوز قطع ارتباط نکردم..🥲فعلا کنارشونم نمیتونم🥲ولی برنامشو دارم انشاءالله..

اما ی خواهرم قطع ارتباط کرده ۴ساله راحته از دست اینا

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇