2777
2789
عنوان

کی با خونوادش قطع رابطه

762 بازدید | 35 پست

برای چی قطع رابطه کردین؟ چند وقته.؟ و اینکه حوصلتون سر نمیره یا پشیمون نیستین؟ 

من خودم یه هفته قطع رابطه کردم خیلی حالم بده نه اینک از قطع رابطه ها از اینکه این همه بهم ظلم کردن و من بی زبون بودم 

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

مامان بزرگم بقیه رو بر علیه ما می‌کنه 

ماهم چند وقت ارتباط نداشتیم تا اینکه خالم زنک زد دعوت کرد

ولی آسایش داریم نمیبینمشون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بزرگم بقیه رو بر علیه ما می‌کنه ماهم چند وقت ارتباط نداشتیم تا اینکه خالم زنک زد دعوت کردولی آ ...

الان باهم حرف میزنین؟ 

من😓😭🖤🥀تاپیک آخرم بخون همین الان زدم

من نزدیک ۳ ماهه با مادرم و خواهرم قهرم هیچ زنگی بینمون رد وبدل نشده نه ناراحت نیستم خوشحالم ک ذات کثیفشونو نشونم دادن و بهم قدرت فراموش کردن دادن 🥺😔ولی بعضی مواقع خیلی دلم برای مادرم تنگ میشه اون شب خوابشو دیدم اصلا حالم خیلی بد بود

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

من با عمم ک مثل مادرم بود خودش بزرگم کرده قطع ارتباط کردم 

۶ ماه اول دلتنگ بودم

بعدش کم کم عادی شد برام 

خودمو سرگرم کردم 

و روان آرومتری دارم اینجوری عروسش نمیگه من دارم شوهرش اغوا می‌کنه یا همچین چیزی

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

چه ظلمی؟

من یه بار ازدواج ناموفق داشتم، ازدواج قبلیم خواهرشوهرم زنداداشم بود ما ک طلاق گرفتیم قرار شد ما از مهریمون بخاطر داداشامون بگذریم ولی در عوض وسایلای داداشامون برای ما باشه من از مهریم گذشتم ولی وسیله بهم ندادن، طلا هامو مامانم برا رهن خونه ازم گرفت، دوباره ازدواج کردم بهم جهیزیه نداد، زایمانم نیومد، هی اینا ظلمای کمش بود(: 

من😓😭🖤🥀تاپیک آخرم بخون همین الان زدممن نزدیک ۳ ماهه با مادرم و خواهرم قهرم هیچ زنگی بینمون رد وبد ...

الهی🥺من خیلی دارم عذاب میکشم از طرفی مامانم هیچکاری برام نکرد نه زایمانم اومد نه یه سیسمونی درست درمون داد نه جهیزیه داد هیچی بهم نداد 

من با عمم ک مثل مادرم بود خودش بزرگم کرده قطع ارتباط کردم ۶ ماه اول دلتنگ بودمبعدش کم کم عادی شد برا ...

الان فقط با همون قهری یا با خواهر برادرت هم قهری

من یه بار ازدواج ناموفق داشتم، ازدواج قبلیم خواهرشوهرم زنداداشم بود ما ک طلاق گرفتیم قرار شد ما از م ...

پس بدونین فقط خداست که از پشت به آدم خنچر نمیزنه

نماز میخونین؟روزه؟حجابتون کامل؟

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

الهی🥺من خیلی دارم عذاب میکشم از طرفی مامانم هیچکاری برام نکرد نه زایمانم اومد نه یه سیسمونی درست در ...

اوم درکت میکنم عزیزدلم 🥺🫂

بیا بغل خودم 😭😭😭😓

من خیلی حالم بده انقدر غصه خوردم ک لاغر شدم اشتهای هیچی هم ندارم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
الهی🥺من خیلی دارم عذاب میکشم از طرفی مامانم هیچکاری برام نکرد نه زایمانم اومد نه یه سیسمونی درست در ...

منم جهیزیه نبردم سیسمونی هم نبردم برای خودم 

مادیات برام مهم نیست گلم ناراحت نشین 

پس بدونین فقط خداست که از پشت به آدم خنچر نمیزنهنماز میخونین؟روزه؟حجابتون کامل؟

اره عزیزم روزه میگیرم هم نماز و حجابمم خوبه ادم اعتقادی هستم 

کم کم عادت میکنی ،اونا با تو بد کردن توام طردشون کن،منم یبار یکسال قطع رابطه بودم آخه مادرم فرق می زاره جالبه اصرار داره نه اینطور نیست ،تا تک تک کارهاش و به روش اوررم

اره عزیزم روزه میگیرم هم نماز و حجابمم خوبه ادم اعتقادی هستم

خب خداروشکر

انشاالله عاقبت بخیر بشین

مادیات مهم نباشه زندگی همینه چرا تو قرآن هست کسی به دادت نمیرسه و طفل از ترس قیامت پیر میشه

مصداقش این دنیا هم هست زندگی پر از امتحانه