2777
2789

مستقل بودید یا نه مهریه گرفتید یا نه سرپرستی بچه رو گرفتید یا نه چیشد کلا خوب بود یا نه پشیمون شدید یا نه

:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نباشه چی اگه خودت از کسی کمک نخوای خیلی طول میکشه بخوای خودتو جمو جور کنی؟

بستگی به خودت داره که آدم قوی هستی یا نه؟

اگه واقعا زندگیت به بن بست رسیده از هیچی نترس

خواهر من با ۳ تا بچه تو سن ۲۳ سالگی طلاق گرفت

رفت سرکار  بهترین زندگی رو برا بچه هاش فراهم کرد هرچند یکی دو سال اول خیلی سختی کشید تا زندگیشو جمع و جور کرد

ولی بعدش هزار بار خدا روشکر کرد که ار اون زندگی بیرون اومد

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

بستگی به خودت داره که آدم قوی هستی یا نه؟اگه واقعا زندگیت به بن بست رسیده از هیچی نترسخواهر من با ۳ ...

من نمیخواهم برم پیش خونوادم هیچ جایی هم ندارم برم پول هم ندارم شغل هم ندارم ولی دیگه واقعا به تهش رسیدم اخراشه 

من نمیخواهم برم پیش خونوادم هیچ جایی هم ندارم برم پول هم ندارم شغل هم ندارم ولی دیگه واقعا به تهش رس ...

خب باید از یه جایی شروع کنی دیگه

ببینم اصلا چرا میخای جدا شی؟

شغلش چی بود ؟خونوادش هم کمکش کردن؟

والا خانواده م فقط مواظب بچه هاش بودیم همین

کمک مالی نه واقعا !!

از فروشندگی شروع کرد همزمان خیاطی هم‌میکرد

کم کم سرمایه گذاشت رو هم و تونست خودش مغازه بزنه 

کارش یهو رونق گرفت

باور کن خدا از خاک بلندش کرد

والا خانواده م فقط مواظب بچه هاش بودیم همینکمک مالی نه واقعا !!از فروشندگی شروع کرد همزمان خیاطی هم‌ ...

احتمالا خیلی دل پاکی داشت خدا حفظ کنه خودشو بچهاشو

مهریه گرفت؟شوهرش یچهارو نمیخواست؟

شما وقتی آرامش تو زندگی نداری چه راحت بچه دار میشی و صحبت از ول کردن بچه میکنی . مگه عاطفه مادری نداری ؟ بچه رو بدون در نظر گرفتن شرایط به وجود میاری بعد تو دو تا تاپیک قبل میگی بچه ش مال خودش ؟ مگه از وجود شما نیست؟ بچه نمی آوردی راحت حدا میشدی . مثل من 

احتمالا خیلی دل پاکی داشت خدا حفظ کنه خودشو بچهاشومهریه گرفت؟شوهرش یچهارو نمیخواست؟

نه مهریه نگرفت بچه ها رو نگه داشت

شوهرش خیلی بی عاطفه بود خانواده همسرشم آدمای خوبی نبودن و نیستن

بنظرم به دل پاکی نیست به قوی بودنه ۳تا بچه ش هم مثل خودش بار آوردنه

شما وقتی آرامش تو زندگی نداری چه راحت بچه دار میشی و صحبت از ول کردن بچه میکنی . مگه عاطفه مادری ندا ...

من بچه اولم رو که خودم میخواستم خودم هنوزم میخوام اون بچه ای که باردارم رو میخواستم سقط دلم برا خود بچه میسوخت  گفت نگه دار خودم میخوام با جلوگیری هم بچه دار شدم نگو چه راحت شدی 

نه مهریه نگرفت بچه ها رو نگه داشتشوهرش خیلی بی عاطفه بود خانواده همسرشم آدمای خوبی نبودن و نیستنبنظر ...

اگه ذاتش بد بود خدا براش خوب نمیساخت هر چند خودش تلاش کرد ولی تا خدا نخواد نمیشه ....