2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره میره خواستگاری دختره و انگار تا مرحله نامزدی هم پیش میرن و بعد به هم‌میخوره،دختره با یه پسره دیگه قرار بوده ازدواج کنه،نامزد سابق دختره میره خونه شون و بحث بالا میگیره، و دختر و مادر دختر و خودش رو با اسلحه میکشه😔

پسره میره خواستگاری دختره و انگار تا مرحله نامزدی هم پیش میرن و بعد به هم‌میخوره،دختره با یه پسره دی ...

وا این چ کاری بود روانی بود

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

پسره میره خواستگاری دختره و انگار تا مرحله نامزدی هم پیش میرن و بعد به هم‌میخوره،دختره با یه پسره دی ...

متوجه نشدم نامزد قبلیش کشتتش؟

مگ خودت نمیگی دختره قرار بوده با بکی دیگ نامزد کنه پس چرا رفت با یگی ک تا مرحله نامزدی پیش رفتن؟

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

متوجه نشدم نامزد قبلیش کشتتش؟مگ خودت نمیگی دختره قرار بوده با بکی دیگ نامزد کنه پس چرا رفت با یگی ک ...

آره نامزد سابقش

آره خب نامزد بوده و فهمیده پسره خوب نیست و به مراحل بعدی کشیده نشده

بعد از اون یه خواستگار براش میاد و قرار بوده قبولش کنه که این بلا رو سرش میارن