2777
2789

من زیاد اینجا فعال نیستم، تاپیک پربازدید و جنجالی تا حالا نداشتم، با هیچکدوم از کاربرها هم دعوا هم نداشتم تاحالا به خاطر همین فکر نکنم زیاد کسی من رو اینجا بشناسه 

ولی دلم خواست که این تاپیک رو بزنم که اگر پستی برای کسی گذاشتم که ناراحت شده یا جایی چیزی گفتم که کسی به خودش گرفته و دلش شکسته

ازش عذرخواهی کنم و ازش بخوام من رو ببخشه

هیچ عمدی در کار نبوده

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلال خوشت باشه ، منم اگه چیزی گفتم کسی ناراحت شده حلالیت میخوام عزیزان هرکس ازم حرفی بدل گرفته بگذره کوله بار گناهمو سنگین تر نکنه 🥲

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

ببخشید اینجا می پرسممن از یه نفر خیلی ناراحت بودمبهش پیام احوالپرسی دادم بعدم نوشتم نمیدونم چرا رفتا ...

نه ولی اگر صمیمی هستین یا در کل مدل ارتباط تون اینطوری که دائمی در ارتباط و رفت و آمد هستید

بهتر بود که پیام میدادی که مثلا من از فلان رفتارت ناراحت شدم و این

این مدلی که شما پیام دادی، شاید اون از نظر خودش رفتارش معمولی باشه و متوجه منظدر شما نشه

نه ولی اگر صمیمی هستین یا در کل مدل ارتباط تون اینطوری که دائمی در ارتباط و رفت و آمد هستیدبهتر بود ...

اخه هیچ جوابی بهم نداد

بعدم فهمیدم تو ایتا مسدود م کرده🥲

بی دلیل؟ شاید بین تون چیزی شد که شما متوجه نشدی

آخه من واسش پیام تبریک‌ تولد دادم خودش با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت شدم من فقط قصدم تبریک بود نه هدیه بردن 🥲 

ولي سکوت کردم هیچی نگفتم که ناراحت نشن 

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 🥲 🥲 

نههر دو خانم یم

نمیدونم راستش چون من بین شما نیستم که جزئیات رو بدونم

شاید مثلا زیاد پیام دادی ی مدت و اینطوری میخواست ی کاری کنه دیگه پیام ندی یا اینکه میخواد ارتباطش رو باهات قطع کنه ولی نمیخواد خودش مستقیم بهت بگه و با این کار میخواد بهت نشون بده منظورش رو

به نظرم دیگه کلا بهش پیام نده

این که گفته هدیه قبول نمیکنم خیلی عجیبه 

نمیدونم راستش چون من بین شما نیستم که جزئیات رو بدونمشاید مثلا زیاد پیام دادی ی مدت و اینطوری میخواس ...

نمی دونم والا

من خیییلی دلم شکست 

خیییلی ناراحت شدم 🥲