اول دو کیلو شیر را میجوشونیم بعد میزاریم خنک بشه با دمای ۳۵ یا انگشتتو میزاری توش نسوزه
یک چهارم قرص مایه پنیر با نصف ق چایخوری تو نصف استکان اب گرم حل میکنیم
بعدا شیر بهم میزنیمو آب قرصی رو اضافه میکنیم بعد یکم دیگه هم میزنیم
میزاریم تو آشپزخونه من دورشو پتوی ماستمو میپیچم البته من دراوردیه این قسمتش 😁 ولی بیشتر پنیر میده
(پتوی ماستم یه تیکه پتو بود که بریدم و دورشو دوختم )
بعد از ۴ ساعت که دلمه شد اونوقت میریزم تو یه پارچه حریر که تو ابکشه
یه چیز سنگین(من شیشه رب یه کیلویی تمیز میشورم میزارم روش)
آب زرد در میاد ازش بعد چند ساعت چکش میکنم هر وقت ابش گرفته شد حاضره
میشه وقتی خواستیم صاف کنیم توش زیره گردو فلانم بریزیم فلان یعنی هر چی دوس داریم🤭 یا خامه و میریزم تو مخلوط کن میشه پنیر خامه ای
نیم کیلوش میشه ۴۴ هزار تومن
یعنی کیلوی ۸۸ تومن دیگه که، صرفش زیاده 😋😋😋 و بسیار چرب طبیعی و خوشمزه
الان عکسشم میدهم