2777
2789
عنوان

واقعا به مادرایی که یه بچه دارن خیلی حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 102 پست
من همسرم دومی رو نگه میداشت پسر بزرگم رو میبردم پیش دبستانی

اولی من از مهر ماه میره پیش دبستانی . یعنی از ۶ ماه دیگه یه صبح تا ظهر راحتم؟؟؟ از ساعت چند تاچنده پیش؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷ سالمه وقتی تو خونه تنهام از دلتنگی اشک میریزم به شدت...یعنی چشمام خون میشه.تروخدا تنهاشون نزار

مثل منی

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

اولی سه سالشه دومی نه ماهه 

بیرون رفتن بعضی وقتا سخته 

اما بزرگه رو همسرم حواسش میشه کوچیکه رو من

البته که برای تفریح و گردش تا الان نتونستیم بریم هوا سرده بچه ها سرما میخورن 

بیشتر برا خرید میریم 

بعد عید امیدوارم راحتر بشه 

اگه دومی نبود و اولی مثل بچه من صبح تا شب میگفت حوصلم سررفته و تو عذاب میگرفتی بابت اینکه نمیتونی نیازش به بازی و هم بازی رو رفع کنی الان این حرفو نمیزدی

گروه قرمز❤️ وزن 

درکت میکنم من بچه هام دو سال فاصله سنیشونه وقتی کوچیک بودن تا چندسال زندگی نداشتم چون بشدت نق نقو و بدقلق بودند گاهی تا یکهفته رنگ آسمون رو به چشم نمیدیدم ولی این روزا هم میگذره زندگی همینه

بعضیا با دو سه تا بچه همه جا میرن من بهشون غبطه میخورم خودم یدونه دارم چون بچه سختیه تازه الان که پنج سالش شده بعضی جاهارو که قبلا باهاش نمیتونستم برم و میرم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اونا الان کیف میکنن ب قول شما سن بچه هات بزرگ بشه باز شما کیف داری اونا حس تنهایی خلا میکنن  بعدم ادم حتی یکی داشته باشه یا ده تا خودش تایین میکنه چطور زندگی کنه یکی مسولیت پذیره جونش بچه هاشه یکی ن بچشو میندازه میره پی خوش گذرونی اون بدبخت چ گناهی کرده ک تک فرزنده ن خواهر برادری داره الان مادرشم با خوش گذرونی هاش نباید داشته باشه