راحت میتونن بیرون برن. خوش بگذرونن. فکرشون کمتره. همش تو بازار و گردشن.من ۲ ساله خونه نشین شدم تازه یک سال و نیمش شده اولی هم ۵ سالشه.. با وجود این دومی تو این زمستون نمیتونستم هیچ جا در بیام.. بردن ۲ تاشون همزمان بیرون سخته.. اما ۲ سال قبل با اولی همیشه میرفتم گردش کیف میکردم...چند سالشون بشه میتونم تو خونه تنها بزارم برم بیرون؟؟؟ا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه دومی نبود و اولی مثل بچه من صبح تا شب میگفت حوصلم سررفته و تو عذاب میگرفتی بابت اینکه نمیتونی نیازش به بازی و هم بازی رو رفع کنی الان این حرفو نمیزدی
درکت میکنم من بچه هام دو سال فاصله سنیشونه وقتی کوچیک بودن تا چندسال زندگی نداشتم چون بشدت نق نقو و بدقلق بودند گاهی تا یکهفته رنگ آسمون رو به چشم نمیدیدم ولی این روزا هم میگذره زندگی همینه
بعضیا با دو سه تا بچه همه جا میرن من بهشون غبطه میخورم خودم یدونه دارم چون بچه سختیه تازه الان که پنج سالش شده بعضی جاهارو که قبلا باهاش نمیتونستم برم و میرم
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
اونا الان کیف میکنن ب قول شما سن بچه هات بزرگ بشه باز شما کیف داری اونا حس تنهایی خلا میکنن بعدم ادم حتی یکی داشته باشه یا ده تا خودش تایین میکنه چطور زندگی کنه یکی مسولیت پذیره جونش بچه هاشه یکی ن بچشو میندازه میره پی خوش گذرونی اون بدبخت چ گناهی کرده ک تک فرزنده ن خواهر برادری داره الان مادرشم با خوش گذرونی هاش نباید داشته باشه