2777
2789
عنوان

یه کمی درد و دل

89 بازدید | 2 پست

سلام 

۷ ساله ازدواج کردم 

وقتی که داشتیم زندگی‌مونو شروع میکردیم همسرم هیچ حمایت مالی‌ای نداشت و دستش هم خالی بود 

۳۰ میلیون توی سال ۹۶ داشت که میخواست مسکن ملی بخره من نزاشتم و گفتم وایسا یکم جمع کنیم ویلایی بخریم ، همون زمان پدرشوهرم داشت توی بهترین جای شهرمون خونه میخرید و ۳۰ میلیون کم داشت ، شوهرمم بدون مشورت با من پول رو داد به اونا تا شریک توی خونشون بشه 

پدرشوهرمم پول رو گرفت ولی دریغ از یک دست نوشته که من از پسرم پول گرفتم 

دیگه پول واسه خرید جهیزیه هم نداشت شوهرم ، بخاطر همون چوبی که با اونا بود ما دست دوم از خونه‌ی مادرشوهرم آوردیم و زندگی رو شروع کردیم شوهرمم همون موقع قول داد که ۵ سال بعد همه چی رو واسم میخره 

چون دست شوهرمم خالی بود من هیچ طلایی ازش نخواستم ولی از خونه‌ی بابام ۵۰ گرم طلا آوردم که توی این سال‌ها همش خرج بیماری همسرم و ورشکستگیش بخاطر کلاه‌برداری برادرشوهرم شد ، هر حقوقی هم که می‌گرفت جمع میکردیم بدهی‌های کلاهبرداری برادرشوهرم رو می‌دادیم

خانواده شوهرمم هیچی کمکی نکردن 

تا اینکه این اواخر یه پولی اومد دست همسرم و گفت به جبران این زحماتت توی این سال‌ها که هیچی ازم نخواستی بریم واست سرویس چوب بخریم ، مام رفتیم ۱۰۰ میلیون دادیم به مبل و کنسول و میز تی‌وی و...

با ذوق و شوق مادرشوهرم رو دعوت کردم که بیا ببین پسرت تونست به قولش وفا کنه 

آقا اینا اومدن خونه رو دیدن رنگشون پرید منو فوش میدادن که تو بی لیاقتی اگر وسیله میخواستی همون موقع زبون باز میکردی میگفتی تو بی عرضه ‌ای توی این سال‌ها هر چی طلا داشتی خرج کردی و تو پسرمون بدبخت کردی نزاشتی خونه بخره و هر چی فکرشو بکنید جلو خواهرشوهرام و داماداشون بهم گفت 

سلیقه امم خیلی مسخره کردن که ببین به چی پول داده و خاک تو سرم با این سلیقه 

خلاصه که واقعا دلم شکسته 

۷ ساله هیچی نگفتم 

نگفتم حمایت کنید این گند برادرشوهرم رو جمع کنید 

همه جوره پشت مریضی شوهرم و بدهی‌هاش بودم 

طلاهای خونه‌ی بابام رو بخاطر پسرشون فروختم 

حالا این شده دستمزدم 

شوهرم خیلی عاقله بعد اون شب اونم مثل من دلش از خانواده‌اش شکسته 

ولی اصلا نمیتونم فراموش کنم 

همش تو استرسم 

به وسیله هام نگاه میکنم حرفاشون میاد جلو چشمم 

توی این سال‌ها فقط ۲۰۰ میلیون خرج دوا و دکتر همسرم کردیم ، ۳۰۰ میلیون بدهی برادرشوهرم رو دادیم ، هیچی نخریدم نپوشیدم تا فشار روی همسرم نباشه این شد دستمزد من 

دوستم تاپیک قبلیت و چرا قفل کردی اینجا بهت میگم

روش اول : مبل سه نفره ات و دوتا تک ها رو بزار جلوی پرده تلوزیونت رو بزار رو دیواری که کنسول داری ی سه نفره ام رو دیوار روبه روی کنسول بزار

روش دوم :تلوزیون و بزاری رو دیواری ک در حموم هست روبه روش ی سه نفره ات و بزاری و کنارش کنسولت باشه جلوی پرده ام دوتا تک و سه نفره

روش سوم : مبل سه نفره ات جلو ستون باشه اون یکی سه نفره جلوی پرده تلوزیون رو دیوار حموم کنار کنسولت دوتا تک ها رو بزاری

من خودم چیدمان اول رو بیشتر دوست دارم چون طبق قوانین چیدمان تلوزیون باید رو دیواری باشه که کمتر رفت  آمد باشه و فضا برای رفت آمدتم زیاد داری 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

سعی کن باهاشون قطع ارتباط کنی و خیلی ببخشید از آدمی که درک و شعور نداره توقع شعور نداشته باش

کاش جوابشون و میدادی و همین حرف ها رو میگفتی بهشون که اون زمان ما میتونستیم بگیریم ولی شما برداشتید ی بارم حرف پس دادنش و نزدید

الان مهم همسرتونه که طرف شماست 

دست همسرتون دردنکنه که جبران کرد این زحماتتون رو 

فقط به فکر دل خودت و شوهرت باش ب حرفای اونا توجه نکن اونا توقع داشتن حتما دوباره پول بدید بهشون

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.