2777
2789

از نظر من و بقیه‌ی علمای تنبل، نخودچی کشمشه، چون نه میخواد پوستشو بکنی، نه میخواد قاچش کنی، نه میخواد با چیزی قاطیش کنی، نه میخواد از تو جلد درش بیاری، نه نیاز به ظرف و قاشق و چنگال و لیوان داره، نه دمای خاصی لازم داره، و و و...

تازه آشغال و هسته و تخمه و پوست و پوشش هم نداره که اولا مراقبت باشی نریزه رو فرش و مبل و ...که غر مادر و همسر رو بخوای تحمل کنی و  ثانیا مجبور باشی بعد از خوردن از جات پاشی بری سراغ سطل زباله و ظرفشویی 

و از همه مهمتر اینکه بو هم نداره، و میشه یواشکی خورد و به کسی تعارف نکرد😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجیل هم خوبه.هاااا نیاز به چیزی نیست

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

آجیل هم خوبه.هاااا نیاز به چیزی نیست

پسته و فندق و تخمه، پوست داره و با شرایط زیست ما تنبلا جور درنمیاد😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

آره درست میگی خوشمزه هم هست کردی؟ کردار میگن شب چره

نه، تهرانی‌م ولی همه جا میگن شب‌چره

پسته و فندق و تخمه، پوست داره و با شرایط زیست ما تنبلا جور درنمیاد😂

ما بدون پوستش می‌خریم 😁😁

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱