2777
2789

سیم کارت دائمی ایرانسل ، اگه در طول ماه چندان مکالمه ای نداشته باشیم باز هم مثل تلفن ثابت هزینه ای به عنوان مالیات میاد که پرداخت کنیم ؟

یا فقط استفاده کنی همونقدر قبض میاد؟

برای خریدن سیم کارت دائمی فقط از این نظر مرددم 

خیلی ازش بد تعریف میکنن یه طرفت میکنن دوطرفت میکنم هر روز زنگ زنگ از طرف ایرانسل اینا درسته ؟

من که تازه یک ماهه خریدم 450 دقیقه مکالمه رایگان 6 ماهه داده.
هزینه مکالمات هم در این 6 ماه دقیقه ای سی تومنه.
بعد 16 گیگ اینترنت 6 ماهه هم داده.
من سیمکارت دائمی پایه 66 هزار تومنی خریدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

از پشتیبانیش پرسیدم گفت سیمکارت اعتباریش اگه سه ماه اصلا استفاده نشه سلب امتیاز میشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پشتیبانیش پرسیدم گفت سیمکارت اعتباریش اگه سه ماه اصلا استفاده نشه سلب امتیاز میشه.

والا اعتباری من ۱۰ ساله دارم هیچ مشکلی هم ندارم

اما شهر ما جدیدا اذیت می‌کنه میگه باید دائمی بگیری 

مامانم اصرار که اصرار نگیر اگه استفاده نکنی هم مالیات میاد 

چون تلفن ثابت خونمونم الان ۱۰ ساله استفاده نمی‌کنیم و حتی به برق نزدیم اما هر ماه ۳۶ هزار تومان پول قبض میدیم که سلب امتیاز نشه

میترسم خط دائمی ایرانسل هم همینطور باشه

والا اعتباری من ۱۰ ساله دارم هیچ مشکلی هم ندارماما شهر ما جدیدا اذیت می‌کنه میگه باید دائمی بگیری ما ...

اعتباری که بدتره بعد از سه ماه سلب امتیاز میشه اگه استفاده نکنیم.
اصلا نیاز نیست سیمکارت جدید بگیرین سالهاست همون سیمکارت قبلیتون رو میتونین تبدیل به دائمی کنین.
فقط کافیه وارد شماره گیر تلفن بشین و کد دستوری ستاره هفتاد مربع رو شماره گیری کنین.
اگه میشه مراحلش رو اینجا برام بفرستین که چطوری دائمی میشه.
فقط خواهش میکنم عکس نذارین نوشته هاشو متنی کپی کنین بذارین که بتونم بخونم.

اعتباری که بدتره بعد از سه ماه سلب امتیاز میشه اگه استفاده نکنیم.اصلا نیاز نیست سیمکارت جدید بگیرین ...

اگه بخوام سیم کارت رو ۳ ماه استفاده نکنم چرا اصلا بخرم ؟

استفاده میکنم اما میگم ،مثلا اگه تو یه ماه زیاد مکالمه یا پیامی نداشتم بازم قبض میاد یا نه 

از این لحاظ برام مهمه 

اگه بخوام سیم کارت رو ۳ ماه استفاده نکنم چرا اصلا بخرم ؟استفاده میکنم اما میگم ،مثلا اگه تو یه ماه ز ...

اگه هم بیاد خیلی کم میاد.
من دوتا همراه اول دارم.
یکیش اکثرا خاموشه.
ماهانه فقط هفتصد تومن میاد نه اعداد بزرگ!

حتما مراحل دائمی کردنش رو یادتون باشه برام اینجا بذارین. حسابی کنجکاوم ببینم چطوری انجام میشه با کد دستوری ستاره هفتاد مربع.
و اینکه چقدر ازتون میخواد برای دائمی کردنش.

من خطم دائمی کردم راضیم کمتر شارژ میدم بخدا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
حتما مراحل دائمی کردنش رو یادتون باشه برام اینجا بذارین. حسابی کنجکاوم ببینم چطوری انجام میشه با کد ...

من ۵۰ تومن دادم برو ایردنسل من چت انلاین کن راهنماییت میکنن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اگه هم بیاد خیلی کم میاد.من دوتا همراه اول دارم.یکیش اکثرا خاموشه.ماهانه فقط هفتصد تومن میاد نه اعدا ...

آخه یکی از آشناهامون دائمی بود می‌گفت 

یه ماه هیچ تبادل سیم کارتی اعم از مکالمه ، پیامک یا حتی اینترنت نداشتم ۵۰ هزار تومن قبض اومد

این در حالیه که من دائمی ماهی ۱۰ تومن نهایت شارژ میکنم

چند وقته دائمی کردین؟

۳ ماه راضیم کمتر شارژ میدم واقعا