2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدگاه ها متفاوته یه نفر ممکنه از دیدگاه شما خوشگل باشه از دیدگاه نفر دیگه ای یه چهره معمولی داشته باشه ،همه همه رو به یه چشم نمیبینن سلیقه ها متفاوته ،ولی شما بهترین خودت باش آرایش کن دوش بگیر عطر بزن تیپ بزن ،بزار وقتی خودت رو میبینی عاشق خودت باشی ،روتین پوستی برو ،و در نهایت اعتماد به نفس داشته باش

یکی از اقوام دور ما خیلی خوشگلن. خیلی‌هااااا

یعنی از اینان که قدیم دختر این خانواده میخواسته ازدواج کنه مردهای اون فامیل دور حجله با اسلحه می‌گشتن که بقیه عشاق عروس نیان بدزدنش. ولی اکثریت خوشبخت نیستن. نمیدونم چرا. شاید چون چشم دنبالشونه یا به خاطر غروری که از زیباییشون دارن خیلی دل شکوندن. 

واقعا خوشکلی خیلی خیلی آدم رو تو معذورات قرار میده و مدام در حال امتحان پس دادنه... اونجایی ک راضی میشی یک نفر رو انتخاب کنی باز میبینی ن یک چشم چندین چشم دیگر دنبالته و آرامشتو بهم میزنن... و صد البته پولداری خیلی خیلی مذخرفه... آدمهای پولدار هم بدبختی های خاص خودشونو دارن.. و دشمن های خاص خودشون ک هرلحظه اونها و پول اونهارو تحت تاثیر قرار میدن... کاش آدما بدونن بجای پول و زیبایی، سلامتی و آرامش از خدا طلب کنند.... 

خدایا شکرت بابت همه چیز🥰
خوشگل بدشانس بهتر از معمولی بد شانسه 😅

نه بابا به چه درد میخوره خوشگلی برا ادم نون اب میشه خوشگلیم تا یه سنی جذابیت داره 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

دیدگاه ها متفاوته یه نفر ممکنه از دیدگاه شما خوشگل باشه از دیدگاه نفر دیگه ای یه چهره معمولی داشته ب ...

من خیلییییی زیاد ظاهر خودمو با بقیه مقایسه میکنم. یکم وسواس طور و همش سرخورده و بی اعتماد بنفسم

درسته همه زیبایی خودشون دارن،اما خدا به بعضی بنده هاش نعمت زیبایی رو بیشتر عطا کرده

معمولا آدمای زیبا اعتماد به نفس خوبی دارن،تو جمع ها معمولا مورد توجه هستن،خواهان زیاد دارن و...

ما تو اقوام دختری داریم که خیلی زیبا بود،یعنی کل پسرهای فامیل خواستگارش بودن،الان هم یه همسر بسیار خوب و پولدار داره

خلاصه خوشگلی خوبه،خیلی خوب...

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
من خیلییییی زیاد ظاهر خودمو با بقیه مقایسه میکنم. یکم وسواس طور و همش سرخورده و بی اعتماد بنفسم

دقیقا چون اعتماد به نفست پایینه اینکارو انجام میدی ،یادآوری کن به خودت تو این دنیا به این بزرگی ک با این همه آدم تو فقط یه دونه ای و یه فرد خاصی و هیچ احدی مثل تو وجود نداره