ستاره_روشنا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6731 عنوان وقتایی که خوب نیستید چیکار میکنید 73 بازدید | 20 پست وقتایی که حالتون خیلی بدهدلتون میخواد بمیریدو احساس میکنید دیگه نمیتونید دووم بیارید و ادامه بدینچیکار میکنیدبه چی فکر میکنیدچطوری خودتونو نجات میدین؟ بهترین نسخه خودت باش🤞 1403/12/19 | 18:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setiya26 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19440 به آسمون خیره میشم به درخت ها و کوه ها نقاشی میکشم قدم میزنم خودمو بغل میکنم برای خودم یه کادو کوچیک میگیرم از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9832 به فکرم میگم استوپ من کار مهم تری دارم و میرم کارهای نیمه کاره رو انجام میدم لباس میشورم خونه جمع و جور میکنم کابینت دستمال میکشم میرم دستشویی بعد وضو میگیرم و تسبیح برمیدارم برای سلامتی آقا امام زمان و نایب هاش صلوات میفرستن ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
ستاره_روشنا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6731 به آسمون خیره میشم به درخت ها و کوه ها نقاشی میکشم قدم میزنم خودمو بغل میکنم برای خودم یه کادو کوچیک ... :)بهتر میشی؟ بهترین نسخه خودت باش🤞
ستاره_روشنا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6731 به فکرم میگم استوپ من کار مهم تری دارم و میرم کارهای نیمه کاره رو انجام میدم لباس میشورم خونه جمع و ... حالت بهتر میشه؟احساس نمیکنی که احساساتتو سرکوب میکنی و بدتر میشه؟ یا جواب میده؟ بهترین نسخه خودت باش🤞
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9832 این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
ستاره_روشنا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6731 این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص دو تای اولو خوندم تاثیر زیادی روم نداشتافسردگی گرفتم هیچی روم اثر نداره بهترین نسخه خودت باش🤞
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9832 حالت بهتر میشه؟احساس نمیکنی که احساساتتو سرکوب میکنی و بدتر میشه؟ یا جواب میده؟ آرامش معنوی همیشه جواب میده گناه طبع سردی هست ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9832 حالت بهتر میشه؟احساس نمیکنی که احساساتتو سرکوب میکنی و بدتر میشه؟ یا جواب میده؟ سرکوب نمیکنم فقط ناامیدی رو بهش میگم لطفا برو کنار و دور بر من نیا من امیدوارم همیشه و هیچ وقت هم از خداوند ناامید و افسرده نمیشم من قوی هستم ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
setiya26 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19440 :)بهتر میشی؟ اره عزیزم چاره ای ندارم به خودم میگم پاشو دختر خودت رو جمع و جور کن باید از اول شروع کنی از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
ستاره_روشنا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6731 آرامش معنوی همیشه جواب میده گناه طبع سردی هست درسته ولی خیلی وقته رابطه ام با خدا بهم خورده درست بشو هم نیست...منظورتون از جمله دوم رو نفهمیدم؟ بهترین نسخه خودت باش🤞
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9832 دو تای اولو خوندم تاثیر زیادی روم نداشتافسردگی گرفتم هیچی روم اثر نداره برو کربلاشلمچه اعتکاف آشپزی با علاقه و دقت و حوصله انجام بده نماز شب طلوع خورشید دیدن ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
ستاره_روشنا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6731 اره عزیزم چاره ای ندارم به خودم میگم پاشو دختر خودت رو جمع و جور کن باید از اول شروع کنی خوبه وافعا بهترین نسخه خودت باش🤞
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9832 درسته ولی خیلی وقته رابطه ام با خدا بهم خورده درست بشو هم نیست...منظورتون از جمله دوم رو نفهمیدم؟ درست میشه عزیزم برو کلاس حفظ قرآن تجوید ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
ستاره_روشنا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6731 برو کربلاشلمچه اعتکاف آشپزی با علاقه و دقت و حوصله انجام بده نماز شب طلوع خورشید دیدن شرایط هیچکدوم رو ندارم متاسفانهحتی نماز رو بهترین نسخه خودت باش🤞