الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این طبیعه. ولی الان داری می رسی قله و بدون همه خسته شدن و الان وقت سبقت گرفتنه. وهر کسی تاب بیاره و زیر بار سختی بره در ا ی ن ماه ها و هفته های آخر اون موفق میشه. ا ی نو از روتجربه میگم. چون این مراحل منم طی کردم
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
خواهش میکنم. الان وقت تنبلی نیست وقت سبقت گرفتنه. همه ی داوطلب ها مثل شما هستن وخسته شدن. ولی بدون این روزا به سرعت برق و باد می گذره. اصلا یک ذره هم احساس خستگی نکن. چون ذهنت فریبت می ده. عیدم کلا تعطیل کن. فقط ساعات مطالعه اتو زیاد کن. یه چیز بگم علم کشف کرده مغز اصلا خسته نمی شه با آزمایش مشخص شده خونی که از معز می گذره اثرات خستگی نداره. چشم و پاها و.... خسته می شن که با کمی ورزش خوب میشه. پس نزار ذهنت فریبت بده بگه خستم. شاید نتونم. قبول شم که چی بشه. به خدا بعد قبولی اونقدر زندگیت تغییر میکنه که عوض این روزا میلیاردها بار در می آد. و پدر و مادرت اونقدر افتخار می کنن که در وصف نمی گنجه و ایندت و سرنوشتت تغییر میکنه وارزش خودت در اجتماع رو درک میکنی و مهم تر اینکه حسرت پزشکی و حسرت به دل نمی مونی.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا