2777
2789

خانوما یک دختر و پسر  هست از طریق تلفن عاشق شدن و اصلا هم نمیتونن از هم بگذرن اگه پسره بیاد خاستگاری چون از یه جای خیلی دوره خانواده دختره جواب بله نمیدن انقد عاشقن که پسره میخاد با مامانش بیاد دنبال دختره و دختره رو ببره شهر خودشون عقدش کنه و دختره هم انقد عاشقه که راضیه .حالا بگین دختره بره شهر پسره و عقد کنه پسره که خیلی عاشقشه یه وقت دختره پشیمون نمیشه فردا روزی پسره دم در نمیاره 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

ببخشید استاتر 

دوستان منو میشناسین همونیم که ویارم شدیده نمیتونم غذا بپزم با نون خالی میمونم خانواده شوهرمم یه بشقاب غذا نمیدن دستم

دیرو. خواهرش یه بربری آورد کم مونده بود تف کنه تو صورتم

الان شوهرم مثلا واسه من رفته میوه بخره اندازه ۲ ۳ کیلو موز و چند کیلو انجیر هم به اونا برد

دعوا کنم یا اهمیت ندم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر بی عقل 

هیچ پسری اینقد ارزش نداره خودش رو بی خانواده بکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اشتباه محض هرگز بخاطر هیچ مردی از خانوادت نگذر 

مخصوصاً در این شرایط 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

پسره وقتی حرف فرار زده ینی دمشو درآورده کسی که یه نفرو واقعا بخواد تلاش میکنه نه اینکه به قیمت بی آبرو کردن دختر وخانوادش بخواد به همدیگه برسن!هرطور میتونی دختره رو منصرف کن این داستان رو بارهاتوزندگیای مختلف دیدم وپایان همشون یه مدل بوده توشادترین وخوشبخت ترین حال هم دختره دلتنگ خونه شده ویه عالمه پشیمون

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

پسره وقتی حرف فرار زده ینی دمشو درآورده کسی که یه نفرو واقعا بخواد تلاش میکنه نه اینکه به قیمت بی آب ...

پسره گفته میاد خاستگاری ولی دختره گفته نیا فایده ای نداره خانوادم رد میکنن من که میخام منصرف کنم اما انقد عاشقن که عشق هردوشون رو کور کرده 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

پسره گفته میاد خاستگاری ولی دختره گفته نیا فایده ای نداره خانوادم رد میکنن من که میخام منصرف کنم اما ...

بازم باهاش حرف بزن اینجوری خودشو کوچیک میکنه وهمیشه حتی بین فامیلای پسره هم جایگاهی نداره ودم دستی تلقی میشه🥲بعضی پسرا بعدکلی اصرار والتماس وکلی رفت وآمد وموافقت خانواده زن میگیرن تهش تابه مشکل بخورن هزار تاحرف بار طرفشون میکنن وای به حال وقتی که انقدم راحت به دست بیارن طرف رو

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم