2777
2789
عنوان

هدف و برنامه‌تون برا سال جدید چیه

162 بازدید | 16 پست

بیاید بگید انگیزه بگیریممم

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معدل بالای ۱۹ ترم دو ( دانشگاه) گواهینامه بگیرم سرفیس بگیرم یه کلاس نقاشی برم زبان مو تقویت کنم

آفرین عزیزم.

ولی بین‌زبان و نقاشی اول یکیشو ب سرانجام برسون

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

اولین هدفم که توی عید محقق میشه قطع رابطه با فامیله

چه بد

میخوام به Java و ++C مسلط شم. بیس ریاضی ماشین لرنینگ و دیپ لرنینگ رو بخونم. انگلیسی رو فول شم و کم ...

آفرین بهتون دخترا

آفرین عزیزم.ولی بین‌زبان و نقاشی اول یکیشو ب سرانجام برسون

من زبان مو دو سال پیش تموم کردم عزیزم 

برای تقویت زبان میخوام یه کاری کنم نه آموزش از اول 😁😁 

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

من زبان مو دو سال پیش تموم کردم عزیزم برای تقویت زبان میخوام یه کاری کنم نه آموزش از اول 😁😁

آفرین پس👏🏻👏🏻