2777
2789
عنوان

مراقبتهای بعد ختنه

120 بازدید | 18 پست

توروخدا کمکم کنین پسرمو بردم لیزری ختنه کنم گف بزرگه نمیشه و حلقه انداختن من داخل نرفتم وگرنه نمیزاشتم الان خیلییی گریه میکنه سه ساعته و اروم نداره ادرارم نکرده چیکار کنم دکتر فقط استامینوفن داده و گفته با بتادین بشورین ولی خیلیا میگن این خوب نیس اگه کسی چیزی بلده توروخدا کمکم‌کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سنتی ختنه کردم خیلی راحت بود تو راه برگشت از دکتر هم ادرار کرد و تمام

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

برا حلقه نمیدونم من پسرمو ب روش جراحی ختنه کردیم 

دکتر گفته بود ۲ روز اب نزنیم تا پانسمان بیفته

با چیزی هم شستشو نمیدادیم بعد ی هفته برا چکاب رفتیم ی پماد داد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

پسر منم ۱ سال پیش حلقه کردیم، گفت هیچی نزنید،

هیچی، ۳ ساعت کع چیزی نیست پسرمن ۱۲ ساعت بلکمم بیشتر ادرار نکرد

دیگه من معذرت میخوام گذاشتمش تو تشت اب گرم، با پنبه جلوی اون قسمت و ترشحاتشو پاک کردم خیلی ام گریه میکرد ولی چاره نداشتم، بعدش انگار باز شد راحش یا حالا از ترسش جیش نمیکرد یکم تو اب گرم جیش کرد

پماد نداده؟

موپیروسین؟؟ 

من مدام چرب میکردم چسبندگی نگیره

با اینکه همین چند ماه پیشه یادم نیست بقیشو انقد که بچه داری سخته😂

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
پماد نداده؟موپیروسین؟؟ من مدام چرب میکردم چسبندگی نگیرهبا اینکه همین چند ماه پیشه یادم نیست بقیشو ان ...

برای بعدش میگن پماد بزنید اینا تازه ختنه کردن 

اسی دیگه من خیلی اصرار کردن به دکتر که چه پمادی بزنم، تلفتی البته، گفت تتراسایکلین بزن، اونو میزدم خوب تر سد

برای بعدش میگن پماد بزنید اینا تازه ختنه کردن اسی دیگه من خیلی اصرار کردن به دکتر که چه پمادی بزنم، ...

نه موپیروسین آنتی بیوتیکه فک کنم باید بزنه

میگم که یادم رفته چند ماه گذشته

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

راستی ماتا ۴۸ساعت اصلا پوشت نکردیم، البت هوا گرم بود

زیرانداز یکبار مصرف بخرید از داروخونه، اونو بنداز زیرش

بعد بازش بذار جلوی بخاری

اصلا روش نباید چیزی بخوره دردش میگیره یا نهایتش یه ملافه بنداز روش، بغل گرفتنی هم مواظب باش فشار نیاد

برای دردشم فقط باید مددرا کنی بچرخونیش حواسشو پرت کنی با اسباب بازی یا شیردادن تلوزیون، استامینوفنم کع میدی نمیدونم چمد وقتشه ولی اگه کوچیکه خیلی زود خوب مبشه