2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم یا متوهم😅

470 بازدید | 53 پست

چکاپ شدم از دوماه قبل همه چی نرمال بود و این ماه سونو هم دادم و تخمک گذاری خوبی داشتم و همون تایم اقدام داشتم،دکتر ی ورق قرص دیستروژن هم داد برای کمک ب بارداری و جلوگیری از سقط

حالا از شب اقدام تخمدان سمت چپم درد گرفت کم کم پخش شد و زیرشکم و شکم و قفسه سینمم درد گرفت و چند روزه کمر درد هم دارم و گه گداری ترشح سفید چسبناک اوایل ابکی بود،از دیروز هم میخوام غذا بخورم از شدت زیاد شکم درد حس تهوع دارم ولی خیلی خفیف

۶ روز دیگه تاریخ پری هست و پریودی هام منظمه

دکتر گفت اگه اون روز نشدی ازمایش بده بنظرتون فردا بیبی بزنم؟خیلی حوصلم سررفته و خسته شدم از صبر

منِ او🌹🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۳روز ب موعدزدم هاله انداخت .سینه درد نداری سفت نشده؟نوک سینت نمیسوزه؟

من ۸ روز مونده به پریودم همینایی ک میگی دارم یعنی ممکنه باردار باشم انقد زود مشخص میکنع؟

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

تخمکهات خوب بوده دیگه قرصم داده سایزش بالارفته براهمون اذیتی انشالله که حامله باشی

اره هم دکتر سونو گفت خیلی خوبه هم دکتر خودم و گفت ۷۰درصد این ماه میشم بازم نمیدونم😭

منِ او🌹🍃
من ۸ روز مونده به پریودم همینایی ک میگی دارم یعنی ممکنه باردار باشم انقد زود مشخص میکنع؟

منم ۶ روز مونده ب پریودم دیگه بعضی ها علائم دارن بعضی ها اصلا ندارن الان من خودم نمیدونم هستم یا ن😂

منِ او🌹🍃
ای بابا خیلی سخته انتظار😐

خیلی خوب درکت میکنم الان منم تو همین موقعیت هستم با این تفاوت که ۸ روز مونده به موعودم نمیدونم چ غلطی بکنم اقند ک استرس دارم

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹