2777
2789
عنوان

ازدواج

108 بازدید | 8 پست

بچه ها سلام من تو کرمان زندگی میکنم

هجده سالمه و هفت ماهه با پسری در ارتباطم ک متولد هفتاد نه هست و خیلی عاشق همیم و تو شهرستان هم هستیم

خانواده من خیلی خانواده با ابرو و با اعتبارین کلی ک همه میشناسن اما پسره اینطوری نیست باباش کلاه برداره داداشاش اعتیاد داشتن و هرکدوم طلاق گرفتن و حتی سابثه دزدی داشتن تو شهرستان اما خودش اصلا اصلا اینطوری نیست و خیلی مودبه و مستقله و وضع مالی عالی ای داره و خیلی دوسم داره این مدت دوبار اومد خاستگار خانوادم اجازه ندادن و از طرفی خودم میترسم جلو خانوادم واستم ووو

تو این مدت بشذت پسر متعهدی بودی طوری ک کش موش از دستم بیرون نمیومده این هفت ماه و رمز پیجش و همه چیشو داده بهم و حتی این مدت با دوستاش مسافرت هم نرفته بخاطر من ک دختر اینا میارن رفیقاش 

راهکار🥲💔

راهکار اینکه به حرف خانوادت گوش بده ، خانواده پسر خیلی در رفتار و اخلاق خود پسر تاثیر میزارن ، تو هنوز جوونی ، موقعیت های بهتری داری 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

راهکار اینکه به حرف خانوادت گوش بده ، خانواده پسر خیلی در رفتار و اخلاق خود پسر تاثیر میزارن ، تو هن ...

ولی دوسش دارم و اونم خیلی شدید دوسم داره

شما چند سالتونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی دوسش دارم و اونم خیلی شدید دوسم دارهشما چند سالتونه

من متاهلم ۲۱ سالمه ، دوست داشتن تنها ملاک زندگی نیست باااور کن خانواده خیلی مهمه ، خانواده رفتار و اخلاق این پسر رو شکل داده تو نمیتونی منکر خانوادش بشی اینو من بهت میگم که همسرم کاااملااا کپی پدرشه هم اخلاق هم رفتار هم حرفهاش ! با اینکه کلا ۱۸ سال پیش پدرش زندگی کرده ۱۲ سال بعدش کلا پیش باباش نبوده اما کلا شبیه خانوادشه ! 

دوست داشتن اخلاق همسر آیندتو تامین نمیکنه 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من نمیخوام بهت بگم چیکار بکن یا نکن 

ولی اینو بدون دور و اطرافم ازدواج های اینجوری زیاد دیدم 

و تقریبا هشتاد درصدش موفق نبوده 

نمی‌گم همه اینجوری میشه ولی این چیزیه که من دیدم 

حتی خواهر خودم اینجوری ازدواج کرد و خانواده اصلا مخالفت نکردن ولی بعد از دو تا بچه تعهدشون نسبت بهم خیلی کم شده 

ما هم اولش گفتیم شبیه باباش نیست ولی بعد از سه سال دقیقا شد شبیه باباش 

خواهرم هنوزم خودش رو خوشبخت میدونه ولی اون زندگی رویایی اول آشنایی و اون اخلاق خوب و تعهد دیگه نیست تو زندگیش

من متاهلم ۲۱ سالمه ، دوست داشتن تنها ملاک زندگی نیست باااور کن خانواده خیلی مهمه ، خانواده رفتار و ا ...

نمیدونم خیلی سر در گمم از یک طرف وابسته شم

از یک طرف دلم میسوزه واسش ک این همه کار بخاطرم کرد این همه کادو و این همه وقتی ک برام گذاشت اینطوری کنم باعاش

من نمیخوام بهت بگم چیکار بکن یا نکن ولی اینو بدون دور و اطرافم ازدواج های اینجوری زیاد دیدم و تقریبا ...

یعنی یکسری اخلاقا هست ک من تو این هفت ماه متوجهش نشدم؟

نمیدونم خیلی سر درگمم طوری ک فقد با قرص عصاب زندم از یک طرف هم اینجا شهرستانه حرف زود میپیچه هر روزش با استرس

یعنی یکسری اخلاقا هست ک من تو این هفت ماه متوجهش نشدم؟نمیدونم خیلی سر درگمم طوری ک فقد با قرص عصاب ز ...

منم چون برای خواهرم پیش اومد درکت میکنم 

ولی بدون زن و شوهر بعد از چند سال زندگی هنوز همو نمیشناسن و بعضی اخلاقا رو تازه میبینن شما که اصلا با هم زندگی نکردید پس طبیعیه که کلی از اخلاق های خوب و بدش رو ندونی

منم چون برای خواهرم پیش اومد درکت میکنم ولی بدون زن و شوهر بعد از چند سال زندگی هنوز همو نمیشناسن و ...

اره صد در صد ولی خب خیلی بین دو راهی گیر کردم

از یک طرف کلی خانواده بااصالت میبینم ک خیلی راحت خیانت میکنن و هیچ تعهدی ندارن

در عوض پارتنر من خیلی متعهده