2777
2789
عنوان

شوهر بی خودم

174 بازدید | 9 پست

از طرف اداره به من اجیل عید دادن میخاستم سه تا بستش را بدم خانوادم دعوا به پا گرده.بگو اخه مگه مال تو هست ؟؟چیکارکنم از دستش

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

همسرت میاورد سه بسته میداد خانوادش ریلکس می‌نشستی شما ؟

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخیله؟

برای خانوادش حاتم طایی هست.چشم دیدن خانواده من را نداره

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

همسرت میاورد سه بسته میداد خانوادش ریلکس می‌نشستی شما ؟

اخه پول زحمت کشی خودمه.هفت تا بسته بود..شوهرم کم به خانوادش کمک نکرده

بگو همونقدر ک تو خانواده‌ تو میخوای ما هم میخواییم

حالا که قهر کرده حرف نمیزنه.بعد خودم میبرم براشون

اخه پول زحمت کشی خودمه.هفت تا بسته بود..شوهرم کم به خانوادش کمک نکرده

درسته زحمت خودت بوده ولی مگه مجرد زندگی می‌کنی تو یک زندگی متأهلی هستی که شریک هم هستید و جوابم نگرفتم همسرت میاورد میداد به خانوادش برات مهم نبود ؟

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د