2821
2789

قضیه اینه خاله نامزدم رفته مشهد برای سوغاتی خریده برای همه جز من و نامزدم نامزدم با شوهرش شریکه بعد خانوم به نامزدم پیام داده رفتی اردبیل برام حلوای سیاه بخر بیار نامزدم رشت ساکن هست من یکی از شهرستانهای اردبیل خیلی ازشون بدم میاد وقتیم تو ارایشگاه بودیم بهمون سلام نکردن موقع جشن جلوی نامزدم خوب بودن وقتی نبود انگار نه انگار محل نمیدادن به نامزدم گفتیم رفتارش اینجوریه گفت تقصیر خواهرمه معرفی نکرده مامانم گفت شب قبلش خونمون بودن لازم به معرفی نبود گفت حتما نشناختن منم گفتم رفتارشون خیلی بی ادبانه بود 😐 منم میرم رشت تو شهر غریب چیکار کنم با خاله های نکبتش

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قطع رابطههع

کاش بشه واقعا! 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

گوردون اوزون گُرسن دَ موبارکدی گُرمَسن دَ مبارک دی بشلا بابا شعور یخلاریدی آدام حیسابینا آلما اولارو فقط یاپیش عرینه وسلام 

البته امیدوارم واقعا ترک باشی ترکی نوشتم 😂

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

رفت و آمد نکن، میگه حلوا بیار شما نیار

اگر گفت چرا نیاوردی بگو پیدا نکردم 

چقدر سخت میگیرید، با آدم های اینطوری مثل غریبه رفتار کنید و توقعی نداشته باشید

با همسرت ازدواج کردی، خاله ش جایی توو زندگی شما نداره، برای مثال سوغاتی نیار و وقتی برای بقیه سوغاتی آورد به جز شما ناراحت نشو 

خونواده همسر من تا دلت بخواد داغونن، منم کاری به کارشون ندارم، تا جایی که مایل باشم احترام میذارم هرجا هم مایل نباشم احترام نمی‌ذارم و چون به دل خودم رفتار کردن ناراحت نمیشم 

مگه باید کاری کنی 

هیچی 

سلام ندادن اگه بزرگتره شما باید میرفتی جلو 

اتفاقا به نظر برات بهتره 

کلا خودتو بزنی به اون راه و نشناختن و ندیدن 

کادو و سوغات هم از هیچکس توقع نداشته باش 

احتمال داره اونا براش اوردن الان برده پس داده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

متوجه نشدم خاله ش باید بهت سلام میکرد؟والا ما حودمون میریم سمت بزرگتر،هم سلام میکنیم هم خودمون و مع ...

وقتی یکی غریب هستو تازه وارد جمع شده این وظیفه اوناست که باهاش گرم بگیرن و شروع کننده خوش بشو سلام باشن  تا طرف احساس راحتی کنه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

متوجه نشدم خاله ش باید بهت سلام میکرد؟والا ما حودمون میریم سمت بزرگتر،هم سلام میکنیم هم خودمون و مع ...

ببخشید ما تو ارایشگاه بودیم یهو اونا از در اومدن تو اونا باید سلام میدادن نه سلام ندادن ما دادیم جوابمونم ندادن واقعا که 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز