2777
2789

پارسال اومد تو این محل من خودم اولین نفر باهاش اشنا شدم برا اینکه احساس غریبی نکنه با همه اشناش کردم 

شوهرش یه ادم پولداره وضعشون خوبه یه بار دیدم با تلفتن داره صحبت میکنه  دقت نکردم زیاد تا اینکه خودش بهم گفت برای تفریح با مردا خوش بش میکنه درواقع برای وقت گذرونی و تفریح من هیچی نگفتم به کسی چون اون بهم اعتماذ کرد ولی الان از حد گذرونده شوهرش خیلی ادم خوبیه هم پولدار هم خوشتیپ تازه  یدونه  بچه هم دارن انقدر حرصی میشم که نگو چن روز پیش دیدم با یه مرده هست اونم شوهر یکی از همسایه ها رفتم به همسایمون گفتم اونم رفت دادو بیداد کرد اون زنیکه خراب هم انداخت گردن من گفت خودش خرابه😳شوهرشم ازش دفاع کرد شانسو ببین اون مرده انکار کرد همه چیو من این وسط بدذات شدم بین همسایه ها کاش از اول به این خراب رو نمیدادم کاش خودش دستش رو شه واسه همه 

متاهل و متعهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کردی دست اینجور زنا رو رو کنی خیلی زرنگی 

نخیر خانم اون از تو زرنگ‌تره و همون مرد به تو میبنده 

یاد بگیر با اینجور سلیطه ها در نیفت بدجور میتونن با ابروت بازی کنن

فکر کردی دست اینجور زنا رو رو کنی خیلی زرنگی نخیر خانم اون از تو زرنگ‌تره و همون مرد به تو میبنده یا ...

دقیقا گفت تو خودت همش میخاری من خودم دیدم همش سرت تو زندگی اینو اونه به من حسودی میکنی تهمت میزنی  انداخت گردن من

متاهل و متعهد

دقیقا گفت تو خودت همش میخاری من خودم دیدم همش سرت تو زندگی اینو اونه به من حسودی میکنی تهمت میزنی ا ...

برات تجربه شد حد امکان ازش فاصله بگیر هرچند این زخمش میزنه مواظب خودت باش