2777
2789
عنوان

این النگو ها قشنگه یا نه

254 بازدید | 13 پست

خیلی تو بازار گشتم همه طلاهای نو کم کم ۱۰ درصد اجرت داره با سودش میشه ۱۷ درصد که زیاده 

انگار از ۱۰۰ میلیون ۱۷ تومن سو و اجرت مفت بدی طلا فروش 

حالا این مدل ۶ درصد سود داره ۴ درصد اجرت میشه ۱۰ درصد 

خوبه یا نه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان با معذرت از اسی لطفا این تاپیکمو گزارش بزنید گزارش زدید لایک کنید حمد صلوات بفرستم براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/13897963/%D9%82%D8%B6%DB%8C%D9%87-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B1%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%DB%8C%D9%87-%D9%BE%D8%B3%D8%B1-%D8%A8%DB%8C-%D8%AD%DB%8C%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D9%87%D9%85-%D8%AA

یه انگشتر فسقلی خریدم خودش 5 تومن اینا بود

اجرتش یک میلیون بود. حالا هیفده به صد که خوبه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

النگو اجرتش خیلی پایین . با سود و اجرت ، نهایتا ۵ درصد نه بیشتر . در ضمن اگه مبلغ بالای ۱۰۰ میخوای،خرید کنی ، باید سر درصد چونه بزنی ، مثلا بگو نهایتا ۴،۵ درصد میخوام ، دنبال آدم منصف بگرد ، از،هر کسی طلا نخر .

روز خوش،

[QUOTE=374708824]یه انگشتر فسقلی خریدم خودش 5 تومن اینا بود اجرتش یک میلیون بود. حالا هیفده به صد که خوبه[/QUOTE

فکر کن حقوق دو برجتو الکی بدی طلا فروش که هیچی هم بهت نده متأسفانه تو مستعملم باید ۷ بدی و این خیلی زوره

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
النگو اجرتش خیلی پایین . با سود و اجرت ، نهایتا ۵ درصد نه بیشتر . در ضمن اگه مبلغ بالای ۱۰۰ میخوای،خ ...

نه بابا دو روزه همه طلا فروشی ها رو رفتم همه درصدا ۱۰ به بالا