2777
2789
عنوان

کسی و دیدین رشته اقتصاد خونده باشه

101 بازدید | 17 پست

بعدش کجا رفت کار کرد؟؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم موقعیت مهاجرت زیاد داشت تو بانک مرکزی و اداره مالیات و بانک ملی و حتی دادگاه تو زمینه خودش درخواست کاری گرفت به عنوان تحلیل گر و بانک داری طلا هم مستقل کار می‌کنه کلت موقعیت شغلیش خیلیییی خوبه عملا هر جا خواست تونست بره 

اقتصاد رشته خیلی خوبیه مثل حسابداری کار براش زیاده فقط باید زرنگ باشی

زرنگ یعنی چجوری

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
پدرم موقعیت مهاجرت زیاد داشت تو بانک مرکزی و اداره مالیات و بانک ملی و حتی دادگاه تو زمینه خودش درخو ...

وای جدی 

پدرم موقعیت مهاجرت زیاد داشت تو بانک مرکزی و اداره مالیات و بانک ملی و حتی دادگاه تو زمینه خودش درخو ...

میترسم برم مغزم نکشه🥲😁

زرنگ یعنی چجوری

یعنی دانبال کار باشه سابقه برای خودش جمع کنه حتی با حقوق کم بعد بره داخل شرکت های بزرگتر کار کنه بانک هم گذینه خوبیه 

باید کارت درست باشه خلاصه

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
حسابداری چرا نمیری؟

از تجربی میخواستم برم رشته های شناور دیدم با رتبه من اقتصاد سالی های پیش آوردن ولی حسابداری نه

رشته های با سوابق تحصیلی همشونو میتونی بری توی دانشکاه های دولتی اینم بگم بدرد نمیخورن تش بیکار میشی تو همین نینی سایت ی دور بزن ببین جقدر ادم رفتن این رشته ها مثل مهندسی ها و بیکارن 

رشته هایی مه همه میتونن برن توش بیکاری ه همین رشته های با سوابق طرف رشتش تجربیه ولی نیتونه بره کامپیوتر خب صب همین بیکار میشه چهار سال عمرشم الکی هدر داده حداقل چهار سال بمونی پشت کنکور ارزشش بیشتره تا بری دانشگاه بیکار شی