2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

ها؟؟؟؟؟؟؟؟ چند تا دوسش داری؟

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربر محبوب وغیر معروفم زیادن فعلا شکلات عسلی چون تاپیکاشو دوست دارم

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

@آذر۵۷

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
برامنم سواله واقعاهمیشه هم جواباتکراریه

خیلیاام ام تقلید جمعی میکنن.یه اسم بولد میکنن حتی کاربرای جدیدم ناخوداگاه از تعریفا زوم میشن واوناام همونو تگ میکنن.درصورتی که واقعا شاید اینجا کاربر خیلی عاقل و...نیست واقعا

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

همه خانمای سایت و دوست دارم 

و بهشون احترام میذارم 

اون دسته که مودب هستن خب عزیز تر هستن پیش همه 

بشخصه همه خانما رو دوست دارم 

اما اون خانمایی که دوستانم هستن و بیشتر 

زیادم هستن که تگ کردنشون زمان میبره خب

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خیلیاام ام تقلید جمعی میکنن.یه اسم بولد میکنن حتی کاربرای جدیدم ناخوداگاه از تعریفا زوم میشن واوناام ...

دقیقامن خیلیاروبه همین دلیل شناختم ،خودم هیچ وقت رواسم کاربریادقت نمیکنم نظرات برام مهمتره

دونستنش چه تاثیری تو زندگیت داره ؟

شاید اشتهام زیاد شه یا خوابم تنطیم شه.

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن