2777
2789

از دیروز تا الان شده ۷ و ۱۰۰

بعد عید اوضاع افتضاح میشه

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه پول اومد دستم میخواستم برم بخرم

اخرین باری که سایت رو چک کرده بودم ۶۳۸۰ بود امروز دیدم ۷۱۰۰ رو رد کرده

نمیدونم چیکار کنم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
من تازه پول اومد دستم میخواستم برم بخرماخرین باری که سایت رو چک کرده بودم ۶۳۸۰ بود امروز دیدم ۷۱۰۰ ر ...

منم موندم نمیدونم چیکار کنم

فعلا تاعید منتظر میمونم

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اونروز رفتم طلافروشی طلاهای کوچولوداره ازیه میلیون شروع میشه قیمت هاش پسره بهم میگفت اگه حتی ۴۰۰هزارتومان داری که نمیخوای خرجش کنی باهاش سکه بخر یامهره یاهرچیزی 

فقط پولی میخواین خرج کنین رو توکارت نگه دارین 

دیگه باپول نمیشه کاری کرد چه دماغ عمل کنی چه ماشین بخری فقط باطلا میشه 

منم موندم نمیدونم چیکار کنمفعلا تاعید منتظر میمونم

بلاتکلیفی بدیه 

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
یه سوال دارم ازت، ایا تو ایران چیزی ارزون شده؟؟؟؟ چه قبل عید، چه بعد عید، چه وسط عید😄

نه ولی آدم نمیدونه چی یدفه گرونتر میشه

مثلا بعد از عید طلا گرونتر میشه یا آیفون؟

مسئله اینه

من تازه پول اومد دستم میخواستم برم بخرماخرین باری که سایت رو چک کرده بودم ۶۳۸۰ بود امروز دیدم ۷۱۰۰ ر ...

اشتباه میکنی همین امروز بروبخر میتونی استفادش نکنی طلای بچگانه بخر پس اندازه فردا گرون میشه 

اشتباه میکنی همین امروز بروبخر میتونی استفادش نکنی طلای بچگانه بخر پس اندازه فردا گرون میشه

اره من برای پس انداز میخوام فقط اتفاقا النگوی اجرت پایین میرم میگیرم همون بچگانه میشه تقریبا

اره خودمم میگم طمع نکنم یهو میره روی ۷/۵

اره من برای پس انداز میخوام فقط اتفاقا النگوی اجرت پایین میرم میگیرم همون بچگانه میشه تقریبااره خودم ...

یآ اگه پولت کمتراز یه میلیونه برو یه جایی که گولت نزنن سکه پارسیان بگیر