2777
2789

اونا یه شهر دیگه هستن پدرشوهرم اونجا خونه داره ما رفتیم خونه پدرشوهرم یک وعده هم همه خاله هاش جمع شدن اونجا

مادرشوهرم و شوهرم و خواهرشوهرام همیشه خیلی از خاله هاشون تعریف میکردن

نمیگم بی احترامی کردن ولی اصلا با من گرم نگرفتن باهام صحبت نمیکردن موقع صحبت کردن تو جمع ارتباط چشمی با من نمیگرفتن کلا دیدین حس میکنید ازتون خوششون نمیاد من اون حس بهم دست داد

با خواهرشوهرم کوچیکم خیلی صمیمی هستیم دوستیم باهم اومد بهم گفت ناراحتی گفتم نه ولی جو سنگینه گفت بعدا حرف میزنیم

بعد اومد گفت اولا حسودیشون میشه به ظاهر و تیپت ( شما که من رو نمیشناسید ولی دیگران به من لطف دارن میگن خوشگلم )

دوما هم همه‌شون دوست داشتن و انتظار داشتن فلانی ( شوهرم ) با دخترای اینا ازدواج کنه.

حالا جالبه شوهرم رو روی سرشون میذاشتن!

کاش بدونیم وقتی کسی بینمون غریبه هست اینطوری رفتار نکنیم من خیلی حس بد گرفتم…

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رفت و آمدتو محدود کن

حسادت خیلی بده 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
به حرفای خواهر شوهرت اعتماد نکنغریبه ای بینشون و هنوز تو رو خودی نمیدونن و برای همین باهات راحت نیست ...

من ۵ ساله عروسشونم خواهرشوهرام یکی از یکی ماه ترن اتفاقا دیدم چقدر راست میگن که خواهر برادر از خون هم هستن هوای هم رو دارن

من وقتی میرم شهرستان همسرم انقد پیش خواهرشوهرام راحتم که حد نداره

ولی اینا خیلی جوشون سنگین بود

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

منم‌ رفتم خونشون به زبون خودشون حرف میزدن انگار نه انگار منم ادمم .بعدشم به مادر شوهرم‌گفته بود ما که این همه دختر خوب معرفی کرویم این کیه گرفتید ولی چند سال بعد  به‌مادر شوهرم‌گفته بودن به عروست بگو حلال کنه عروس خوبیه ولی واقعا دلم شکست ولی خوب بخشیدم چون دوست ندارم سر دختر خودشون بیاد چون خیلی سخته

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
برارامش خودت دیگه نبینشون ول کن ب شوهرتم بگواگ قراربراین باشه ازدواج کردی تازه یادت افتاده خاله عمه ...

به شوهرش چه😐😐😐

بالاخره فامیلن دور هم جمع میشن 

ناراحته دلیلی نداره اینجوری سر شوهرش خالی کنه که

... 🤍🦋

من چندروز خونه خاله شوهرم بودم شوهرمم نبود عقدیم یه شهردیگن اونا انقدر بهم خوش گذشت انقدر گرم گرفتن اما برعکس جاریم خیلی یخه اصلا حس خوبی نمیگیرم ازش 

بدم نمیاد ازش ولی سرد رفتاراش 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

عزیزم ازین آدم ها متاسفانه توی یکسری فامیل ها هست . منم همسرم چهارپنج تا خاله داره، یکیشون ازون اول نه خودش نه دخترانش از من خوششون نیامده. آدم سیگنال منفی میگیره . حالا دخترانش ازدواج کردن ها

ولی کلا انرژی منفی هستن.ما هم ارتباط مون را کم کردیم تاجایی ممکن با اونا. 

این که خوبه عمه بزرگه همسرم دخترانش سالهاست ازدواج کردن بعد انتظار داشته مادر شوهرم حتما دختربزرگه اونو برای برادرشوهر بزرگم بگیره نگرفته بعد الان من که نزدیک یکساله عروسی کردم اصلا دید روشو کرد اونور و دخترانش اصلا ب من محل نداشتن.منم بهشون محل نذاشتم راستش. چون علنا ب من اخم می‌کردن. خداراشکرسالی بیارم نمیبینمش. 

کلا بعضیا همین هستن جنسشون خرابه .دوری ازشون کن

عزیزم رفت و آمدتو محدود کنحسادت خیلی بده

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه

اینکه از نگاه طرف حس بد میگیری

من خیلی حس ششم خوبی دارم تو این مسائل

من میگم حالا این دختری که وارد خانواده شما شده چه گناهی داره این وسط!یعنی اینا حرصشون رو سر کسی خالی میکنن که از همه بی تقصیر تره

منم‌ رفتم خونشون به زبون خودشون حرف میزدن انگار نه انگار منم ادمم .بعدشم به مادر شوهرم‌گفته بود ما ک ...

همینکه حلالیت طلبیدن معلومه که تو خیلی خوب و خانوم هستی