2777
2789
عنوان

کیا موهشون موج داره و فر هست

82 بازدید | 12 پست

من دخترم موهاش فر  هست و تو هم گیر میکنه براش گره باز کنه فیروز گرفتم میزنم صاف میشه  موهاش اون حالت فرش از بین میره دوست دارم وقتی میخوام برم بیرون اون حال فرش باشه. کرمی هست بز نم موهاش حالت بگیره دوباره فر فری بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه موهاش بلنده موهاشو همیشه بافته نگه دار

اگه کوتاهه شونه کن و گوجه ای ببند ک گره نخوره

البته بعد چند ساعت دوباره باید شونه کنی چون بچه ست موهاش بهم می‌ریزه عرق می‌کنه دوباره گره میخوره 

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

اگه موهاش بلنده موهاشو همیشه بافته نگه داراگه کوتاهه شونه کن و گوجه ای ببند ک گره نخورهالبته بعد چند ...

کوتاهه میخوام وفتی میبرمش بیرون. مشخص بشه موهاش موج داره و فر هست. تا گره باز کن میرنم صاف میشه  اون حالت فرش از بین میره

کوتاهه میخوام وفتی میبرمش بیرون. مشخص بشه موهاش موج داره و فر هست. تا گره باز کن میرنم صاف میشه اون ...

اونجوری نباید موهاشو شونه کنی 😁

منم همینطوریم موهام فره شونه میکنم صاف میشه 

حسرت میخورم 

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

[QUOTE=374701410]اونجوری نباید موهاشو شونه کنی 😁 منم همینطوریم موهام فره شونه میکنم صاف میشه  حسرت میخورم&nbs ...[/QUOTE

تو خونوادمون همه موهاشون لخته اینم که فر شده  که اینطوره