2777
2789
عنوان

پریودی نامنظم

96 بازدید | 27 پست

نمیدونم چرا من انقدر نامنظمم یوقت 20 روزه میشه یه وقت 40 روز هیجان زده بشم پریود میشم عروسی تولد مسافرت 🤦🏻‍♀️💔 منتهی تاحالا پیش نیومده بود این همه مدت پریود نشم الان 50 روز شده هیچ حسی ندارم نه درد نه چیز دیگه مجردم هستم هیچ قرص خاصیم مصرف نمیکنم برای شما هم پیش اومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمدانت پلی کیستیکه

حتما برو دکتر زنان و آزمایش و سونو بده

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اگر دکتر نرم چی میشه نمیدونم تنبلی تخمدان چی هست

کمترین عارضه اش نازاییه

و خطرناک ترین عارضه اش سرطان دهانه رحم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اگر دکتر نرم چی میشه نمیدونم تنبلی تخمدان چی هست

حتما برو دکتر زنان ، بعدها برای بچه دار شدنت مشکل ایجاد میشه . برو سونو برات مینویسه شاید اصلا پلی کیستیک نباشی 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

نمیدونم چه به سر نسل جوان اومدهاصلا پریودا داغون منم اوضاعم خرابه

نظم بدن بر پایه هورمونها میچرخه ، مخصوصا موارد جنسی مثل پریود ، ترشح هورمونا هم به یه سری چیزا وابسته است.

مثلا خواب شبانه باید بین ۱۲ شب تا ۷ صبح باشه. نسل الان اغلب شبا تا ۲/۳, بیدارن و صبحا تا ۱۱ خواب این میشه اولین دلیل بهم خوردن نظم هورمونا.

کم تحرکی ، مصرف زیاد کربوهیدرات ، فست فود ، استرس و.. همه اینا اثر داره

منم الان تو موقعیت توهم هرچیزی میخورم ک پریود بشم ولی نشدم

من چیزی بابتش نخوردم من برنامه دارم برای ثبت کردن پریودیم از رو اون میفهمم چند وقت نشدم نداشتم اصلا نمیفهمیدم😂🤦🏻‍♀️ چون من سی روزه نیستم که بگم من 8 ام به 8 ام باید بشم