2777
2789
عنوان

اگه خواهرتون گدا بازی در میورد

1416 بازدید | 52 پست

منو خواهرم شاغلیم ی خواهرا دیگم شاغل نیس،   چند شب پیش منو خواهریم ک شاغل نیس باهم داشتیم حرف میزدیم من گفتم من کمد لباسیم پرهه اصلا لباس نمیخرم. توم ک لباس خیلی داری نمیخاد بخری، پولشو برو موهاتو پرتئینه کن،، اون یکی خواهرم ک شاغله شتید و کلی مسخره یا حالا به اصطلاح دعوا کرد ک چرا لباس نمیخاید بخرید چقدر خسیسد، منم گفتم چرا باید هی لباس بخرم من لباسا عیدمو فقط برا عید میپوشم چون مجلسی خرید میکنم نمیشه در طول سال استفاده کرد. و پولشا میخام بزارم برای خونه مامان کارگر بگیرم(مامانم خونه تکونی نکرده و خونش هم خ بزرگه ماهم نمیرسیم بریم کمکش گفتیم جای اینک وظیفمونه بریم کمکش کارگر میگیریم خودمون پولشا حساب میکنیم!) 

و بهش گفتم توم پول بده،  همونجا دیدم اخماشو کرد توهم ولی میخاست بین شوهرامون کم نیاره و گفت باشه پول میدم،، حالا چیز زیادیم نه نفری سه تومن بهمون میخورد،، امروز میخاسیم کارگر بیاریم گفت نه من پول نمیدم خود مامان(مامان دیسک کمر شدید داره) درست کنه، گفتم اخه مامان ک نمیتومه سیصد متر خونه را دست تنها درست کنه، گفت به هرحال من پول نمیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا خونه داره،، ماهی شصت هفتتاد حقوقشونه،، اونوقت برا سالی سه تومنو زورش میاد 

من میخام از لباسم بگذرمو برا مامانم کارگر بگیرم. 

اونوق همیشه ام خدا به اون رو میکنه 

اینکه پولش جوری که میخواد خرج می‌کنه نمیشه خسیس بازی

تصمیمش چه درست چه غلط نمیخواد کمکی کنه 

این نمیشه خسیس بودن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

اینکه پولش جوری که میخواد خرج می‌کنه نمیشه خسیس بازیتصمیمش چه درست چه غلط نمیخواد کمکی کنه این نمیشه ...

خسیسه ک نمیخاد پول بده برا کسی دیگه ک مادرش هم هست،  پس خسیس بودن چیه! 

اره عزیزم خودت پولش بده ..ایشالا خدا اجرشو ب زندگیت میکنه ...دست ب خاک بزنی طلا بشه...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خسیسه ک نمیخاد پول بده برا کسی دیگه ک مادرش هم هست، پس خسیس بودن چیه!

عزیزمن یکی خوشی و خرج کردن مثه شما برای مادر میبینه

یکی هم مثل خوتهرتون خرج خودش میکنه

دید ادما متفاوته

من خسیس بودن توو آدمایی میبینم که فقط جمع میکنن و درصورت نیاز هم خرجی نمیکنن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦