2777
2789

بستگی به وسع و رسم فامیلی داره 

ما برای شخصی که از مکه برمی‌گشت همه خانواده ها یه گوسفند می‌کشتیم بعد تالار رفتنی هم سکه و گل می‌بردیم و اقوام درجه دو گل و کادو میوردن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا واسه کسی که از کربلا برمیگرده کادو نمی‌برند؟

چرا برای اونم میبرن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

پول که خیلی زشته بدی من تا بحال ندیدم پول تو پاکت واسه کسی که از زیارت برمیگرده بدن 

وسیله خونه خوب بگیر یا پتو 

ما واسه پدر که باشه گوسفند قربانی میبریم دیگه بسته به بودجه داره

قلمرو گنجشگ های ناآرام https://daigo.ir/secret/9647343337

دوست داشته افطاري بده

اگه چيزي ببري اونم مجبوره يه جيزي جاش بذاره و هم خودت و اونو اذيت ميكني

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

پدرم هست

برا خونه بابات که باید بدونی چی لازم دارن ...... یا چی خوششون میاد ...... همه چی میشه از دکوری جات و لوازم برقی و ..... بگیر تا پتو و سرویس ظرف و ظروف و ...... پیراهن و پلیور و ......