بچه ها من چند وقتیه ب شوهرم شک کردم چیزی ازش ندیدم اما شک کردم. دو بارم هست ک خواب میبینم خیانتشو فهمیدم خیلی خیلی واقعیه خوابام ینی با تمام خواب هایی ک تو کل عمرم دیدم فرق داره. دیشب همینجوری خوابیدم اصن فکری چیزی ام راجب این موضوع نکردم. یهو خواب دیدم ک با شوهرم رفتیم رستوران بعد ک نشستیم من رفتم دستامو بشورم ی دختر ۱۶یا ۱۷ساله منو کشسد کنار گف راستش نتونستم بهت نگم منو شوهرت خیلی وقته باهم در ارتباطیم هرکاری کردم نتونستم بهت نگم منم همون لحظه انگار دنیا رو سرم خراب شد بعد دختره خیلی ساکت و اروم بود من چیزی نگفتم بهش رفتم پیش شوهرم خلاصه کلی دعواش کردم کلی گریه کردم بعد گفتم من بهت شک کرده بودم دیدی میگفتی دروغه شکات اما حقیقت داشت دیدم گفت نه من از وقتی ک خیلی باهات خوب بودمم با این بودم تقریبا ی سالیه باهمیم منم تمام وسیله هامو با گریه جمع کردم داشتم میومدم و اینجوری یهو بیدار شدم بچه ها شاید باورتون نشه بخدا ب جون عزیزترین کسم با تمام خوابام فرق داش بازم خواب خیانت دیدم اما این اصن ی مدل دیگه بود انگار حقیقت داره حالا همش حالم بده میخوام زنگ بزنم ب ی سید حسابی برام بکنه ببینم زندگیم قراره چجوری بشه شوهرم بهم خیانت میکنه یان