2777
2789
که اینطور صورت هم هست ولی اینا تومعرض دیده وابنکه اپلیدی هم دارم ولی خیلی درد داره اونم درد داره یا ...

نه درد نداره از بند هم دردش کمتره . موهای جای دیگه صورت کم در میاد تو چشم نیست . ولی موهای زیر چونه زودتر در میاد برای زن زشته ریش و سیبیل داشته باشه . من الان چند ساله دارم ازش استفاده میکنم واقعا عصای دستمه . ماهی ی بارم میرم آرایشگاه کل صورت بند میندازه و ابرو

نه درد نداره از بند هم دردش کمتره . موهای جای دیگه صورت کم در میاد تو چشم نیست . ولی موهای زیر چونه ...

مرسی خوبه پس کار باهاش راحته ؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عطاری بگم نوره.با دستکش باید زد.سفید هم میشه.آخه ژیلت پوست و تیره میکنه

من مادرم استفاده میکنه البته از یه آشنا خرید که تاثیر داشت .بشدت موهاش کم شد و نازک اصلا باور نمیکنی .باید از ی جای مطمئن بخری .بله نوره بگی میدن .منتها روی بازو و شانه و کمر نزن اصلا جوش میزنه .فقط قسمت پا و پایین دست و بکینی عالیه 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ببین من ۸ ساله دارم اوایلش بلد نبودم

چند بار موهامو کند یه بار ابرومو الان قلقش اومده دستم نزدیک ۵ ساله کلا زمین نمیذارمش یکم قلق داره یاد بگیری برات کاراییش عالیه

هی نفسی میاد و میگاد🙃

ببین من ۸ ساله دارم اوایلش بلد نبودمچند بار موهامو کند یه بار ابرومو الان قلقش اومده دستم نزدیک ۵ سا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏