2777
2789

بستگی داره تو ماشین چند نفر باشه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بستگی داره با ماشین باشی کسایی که باهات میان بهت خوش میگذره یا نه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین 

هر موقع بخوایم توقف میکنیم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تر جیحا نمیرم ولی مجبور باشه کسی

اتوبوس امنیتش خیلی بالاس کاری به رانندگی و جاده و تایر و باد نداری دو تا زاننده حرفه ای داره به مسیر کاملا اشنا هستن و به وقت خودشون توقف میکنن برا دستشویی و غذا و ناهار اما بین جاده دستشویی بگیره خیلی بد هست

سواری مسولیت رانندکی و همه چی با خودته امنیت کمتره هر جا اراده کردی  و هر چقدر خواسی وامیسی و اگه خواسی بپیچی و مثلا فلان جا رو هم ببینی مثل یک روستا مانعی نداری و اگه مقصد بی موقع رسیدی میری نزدیک پارک یا مسجد و نماز و دستشویی میری تا وقتش مثلا بری هتل یا خونه اقوام

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اگه سواری شخصی داریدمعلومه که بهتره اتوبوس داغون میشه ادم

VIP  اصلا متوجه راه نیستی تختشومیشه صندلیش

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

ماشین بهتره

ما با اتوبوس vip قرار بود بریم رفتیم ترمینال گفتن که اتوبوسه سادس اون یکی برنگشته هنوز هیچی دیگه با اون اتوبوس تا برسیم هممون له شده بودیم از کمر درد

برگشتنیم اتوبوس vip بود بازم خوب نبود ماشین خیلی بهتره