2777
2789
عنوان

مشورت میخام

88 بازدید | 11 پست

یه هفته هی خونه مادرشوهرم نمیرم.چون خیلی توقع بیجا داره و برا همه هرکاری کردی بجز ما،و این آخری هم ک دیه نرفتم بخاطر اینه دخترم دنبالش رفت در اتاق بست گفت الان نمی‌ذاری نماز بخونم دخترم فقط دوسالشه اینقد گریه کرد که نگو و جاریمم خندید،کلا بری اونجا هم هی یه بحثی می‌کنه.یه بار نشده شام بگه بیاین اونجا یا زنگ بزنه..کلا وقتی میری یه جوریه،،حالا فردا تولدشه،جاریم براش کادو گرفته،،نمیدونم من بخرم یا نه

من به شوهرم نگفتم چرا نمیرم خونشون اون می‌ره ولی،

نمیخوام هم بفهمه که دوست ندارم دیه زیاد برم و بیام و فاصله گرفته..

یا بذارم عید برم ک عیدی اش بدم؟ 

خب نرو . منم وقتی میبینم بین من و جاریم فرق میزاره و خیلی سرده نه تولد نه روز مادر نه عید نه هیچی تبریک خشک و خالیم نمیگم بهش والا . بعضیا فک میکنن خدان 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

با شوهرت برو

نذار شوهرت یاد بگیره تنهایی بره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شوهرت برونذار شوهرت یاد بگیره تنهایی بره

نمیتونم از لحاظ روحی خیلی اذیت میشم.عید مجبورم برم دیه می افته دنبالم همجا میگه نیومده و همیشه حق ب جانب میگیره.ن باهاش تا حالا بحثی کردم نه چیزی کلا دعوا داره..ولی برا اون یکی اینقد بریز و به پاش می‌کنه من رو ندارم خونه اش چای هم بخورم،

نمیتونم از لحاظ روحی خیلی اذیت میشم.عید مجبورم برم دیه می افته دنبالم همجا میگه نیومده و همیشه حق ب ...

اگه بری و قوی باشی و حرص نخوری اذیت میشن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خدا می‌تونه چقدر منو بچم رو با رفتاراشون از طریق همسرم چ مستقیم چ غیرمستقیم آزار دادن

نفرین و انتقام رو فراموش کن و فقط بسپرشون به خدا

از جلوی چشم و ذهنت دورشون کن چون فرسوده میشی