2777
2789
عنوان

میشه خدا بغلم کنه😔

252 بازدید | 22 پست

دارم دیوونه میشم 

واقعا دلم میخواست الان خدا بغلم می‌کرد 

بابام سرطان داره با خودم میگم حتما حکمتی داره 

اما تیکه های اطرافیان و مسخره کردنهاشونا که میبینم دلم میشکنه 

خدا جون بیا بغلم کن من خسته شدم از ادمهات 

من خسته ام از همه چیز 

تو پناه اخرمی کمکم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون دلت برم یه نذر کن برای شهید آقا سید جواد موسوی توی استان گیلان فومنه

یکی از اقوامم سرطان داشت دکترا گفتن دوماه دیگه بیشتر نیست

خوشبختانه نذر زیارت کردن براش و چند نفر متوسل شدن بهش 

البته قدرتی برتر از خدا نیست الهی ب این وقت مقدس پدرت شفا پیداکنه خدایا صدای منه بنده حقیرو بشنو.. اشکم در اومد 

بابای من جون منه توهم دعا کن بابام خوب شه

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻

عزیزم انشالله به حق سحر ماه مبارک پدرتون سلامتیش و به دست بیاره و یادت باشه خدا سرپا میکنه شما را جلو همه اونایی که بهتون آسیب رسوندند💚

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

بیا من بغلت کنم

چقدر دلم یه بغل میخواد که فقط گریه کنم 

😔

باورت میشه حتی کسی رو ندارم باهاش دردودل کنم 

چون باردارم خانواده شوهرم مسخرم می‌کنند که مگه زن باردار گریه میکنه 

مگه پدرو مادر برای آدم می‌مونن آخرش میمیرن 

این حرفاشون آتیشم میزنه

چقدر دلم یه بغل میخواد که فقط گریه کنم 😔باورت میشه حتی کسی رو ندارم باهاش دردودل کنم چون باردارم خا ...

خاستی میتونی بامن صحبت کنی گلم

حرف بقیه برات مهم نباشه 

یعنی چی که میمیرن؟ تو بهشون بگو یعنی اگه شما اینطوری بشید من به شوهرم این حرفو بزنم خوشتون میاد

قربون دلت برم یه نذر کن برای شهید آقا سید جواد موسوی توی استان گیلان فومنهیکی از اقوامم سرطان داشت د ...

انشالله به حق همین سحر پدرتون حالش خوب بشه عزیزم

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

قربون دلت برم یه نذر کن برای شهید آقا سید جواد موسوی توی استان گیلان فومنهیکی از اقوامم سرطان داشت د ...

حتما نذر میکنم 

هیچوقت تو عمرم آنقدر بی پناه نبودم 

دلم یه آرامش از جنس خدا میخواد 

انشالله به حق همین ماه مبارک همه مریضا شفا پیدا کنند 

چرا مسخره میکنن؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏