2777
2789
عنوان

قهر و دلخوری من با پدرشوهرم

279 بازدید | 21 پست

ماجرا ازونجایی شروع میشه که هر سری شوهرم با اون بحثش میشه یا هرچی پدرشوهرم با منم بدرفتاری میکنه من به رو خودم نمیارم ولی این سری اخر پدرشوهرم رفته به دوست شوهرم که باهاش کار میکنه گفته من میدونم پسرم از کجا پر میشه سر این حرفش که بع گوشم رسیده بود منم محترمانه بهش گفتم از حرفت ناراحت شدم و...اونم گفت باید از خونه ای ک دادم پاشید و...هزار جور حرف باز منو شوهرم کرد ازون روز یه هفته ای میگذره تقریبا به نظرتون ریکشن من چی باشه؟عیدو چیکار کنم بریم نریم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اگر جای شما باشم اولین کارم اینه که از خونش بلند میشم میرم اجاره.تا بعد در مورد عید تصمیم بگ ...

والا منم دوست دارم اینکارو کنم ولی اصلا شرایط نداریم شوهرم امسال سربازه برا همین کارش پاره وقت میشه و...

چی بگه بهرحال خانوادشن نمیتونه بندازشون دور موندم عیدو چیکار کنم

هرچی بود با شوهرت باش

با اون برو با اون بیا

رفتی هم خودتو ناراحت و دلخور نشون بده

ولی بی احترامی نکن

ببین اگه مادرشوهرت زن خوبیه واسه اون گله کن و ...

اگه زن خوبیه هاااا 

فکر کنم نخوندیذ کلا!!!!من ننداختم خودمو تو روابط ایشون پای منو کشید وسط اونم با گفتن به ادم غریبه!!! ...

منظورم اینه که عید برید یا نرید.یا اینکه اونیکه حرف رسونده واکنش را به عهده همسر بزار

هرچی بود با شوهرت باشبا اون برو با اون بیارفتی هم خودتو ناراحت و دلخور نشون بدهولی بی احترامی نکنببی ...

مادرشوهرمم متاسفانه یکیه شیش برابر پدرشوهرم هرکدومشون بدتر از دیگری

🤧 تو عصبانیت یه حرفی زد با این گرونی کجا برید در اصل اون خونه هم حقی از پسرشه دیگه از خودتونه

خیلی مهمه یه مرد شصت ساله حرف دهنشو بفهمه خونه مگه مال من بود؟