2777
2789

ایطور بگم که کمتر از یه ماهه میشناسمش و مجازی آشنا شدیم یه دیت باهاش رفتم و الان تایم آشنایی هست

امروز با رفیقم بازار بودم ک تا ۱۱ اینا بیرون موندنم طول کشید پسره خودشم سرکار بود ۱ ک اومد خونه پیام داد ک تعریف کن بازار رفتی چیکار کردی منم خیلی معمولی گفتم نظر گرفتم ک یهو گفت تا کی بازار بودی گفتم تا ۱۱ گفت من نمیخوام محدودت کنما ازادت میزارم ولی خودت باید دوستی با پارتنرت قاطی نکنی و تا نصف شب بیرون نباشی منم میتونم تا نصف شب با دختر بیرون باشم😑 ولی منک با پسر بیرون نبودم این حرفو زد بهم برخورد خیلی🥲 منظورش تهدید کردنم بود ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بعدشم گفت هر موقع خواستی بری جایی منم باشم لطفا ایطور خیالم راحت ترهمگ با بچه طرفه🥲

شما تو این تایمی که آقا امر و نهی میکردن سکوت کرده بودین 

لطفا هرموقع گفتم لایکم کنین ممنون 😫💔

با رفیق دخترت رفتی بیرون و اینو گفت؟ 🫠 چطور خودت تا الان چیزی بهش نگفتی

من کلا بیخیالم ینی تازگیا بیخیال شدم نسبت ب اینک طرف مقابلم چیکار میکنه🥲😂

من کلا بیخیالم ینی تازگیا بیخیال شدم نسبت ب اینک طرف مقابلم چیکار میکنه🥲😂

اره ولی نه اینکه بخواد کنترلت کنه 🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اره حس بدی گرفتم از حرفش یا شایدم چون بعدش پارتنر دوستم ب ما پیوست ایطور گفت

بعد ببین اینکه هنوز مدت کمی هست میشناسید همو ، بدترش میکنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بعد ببین اینکه هنوز مدت کمی هست میشناسید همو ، بدترش میکنه

دیت اول بهم گفت یا اسپری فلفل یا شوکر میگیرم همیشه همرات باشه 🥲😂الان حس میکنم یکم بدبین شاید باشه