2777
2789

دلم میخواد برگردم به قبلنا

امسال از وقتی هوا سرد شد یه حموم ساده برام سخت شده سال قبل اینجور نبودما نمیدونم چی شده

بعدش شب از بدن درد و سوزش ادرار و دردای مختلف خوابم نمیبره

بشدت وسواسی و حساس شدم و توانم کم‌شده

پاهم یخه بی جونه شبا میسوزه

هر چی کم میخورم هی پفم بیشتر میشه

یه خواب راحت ی حموم راحت ندارم شدم عین پیرزنا 😭

هر روز باید استرس داشته باشم یبوست نگیرم که سوزش مقعد نگیرم

مشکل اینه نه گرمی بهم میسازه نه سردی

مثلا خرما میخورم همش خارش بدن دارم

گلاب سوزش گلو میده

کیست تخمدان دارم سیاهدانه عسل میترسم 

پس چیا بخورم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
تو ایتا کانال آسمان پژوهشکده طب بزن، یا تو گوگل شریعت نجیبی رو سرچ کن کانالش میاد، برو سوال کن، همچن ...

مرررسی

بنظر شما مشکلاتم حل شدنیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرررسیبنظر شما مشکلاتم حل شدنیه؟

بله چرا که،

این چیزایی ک شما میگی خارش و اینا مشکل از کبد هست، و اون بی‌حالی و درد و اینا از کم خونی،

پاکسازی کبد و بدن انجام بدی و شیره سیب و به و شیره انگور تنهایی مصرف کنی قوت و انرژی میده بهت

بله چرا که،این چیزایی ک شما میگی خارش و اینا مشکل از کبد هست، و اون بی‌حالی و درد و اینا از کم خونی، ...

سه ماهه خواب ندارم

لطفا دعام کن سر نمازت

مرررسیبنظر شما مشکلاتم حل شدنیه؟

سلام طب اسلامی تمام شهرها چندین نماینده داره اما اگه نماینده های شهرتون نمیشناسین بگید کدوم شهرین من از رو پی دی اف عکس لیست نماینده هاتون میفرستم اگه بازهم کسی رو نمیشناختین بگین شماره منشی دکتر اراسته براتون بفرستم دکتر اراسته هم پزشک هم طب سنتی خونده هم طب اسلامی طبابت میکنه و پارسال هم دعوت شدن تلوزیون مناظره داشتن با دکتر کرد افشار،دوست داشتین سرچ کنین کامل مناظره رو ببینین که شک و شبهه ها برطرف بشه براتون،

برا تمام بیماریها دارو دارن دیگه به لطف خدا و اهل بیت و تلاش خودتون ان شاءالله که زود درمان بشین 

اگه خوب نبود ما هفت سال طرفدار پر و پا قرص طب اسلامی نمیشدیم و الان این موقع تو نی نی سایت برا کمک ب ...

طب اسلامی برای رفع استرس چی داره؟از استرس زیاد میل به نزیستن دارم بلکه راحت شم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
طب اسلامی برای رفع استرس چی داره؟از استرس زیاد میل به نزیستن دارم بلکه راحت شم

معمولا از صفرای بالای بدن هست که داروی استرس و اضطراب دارن و دیگه بقیه اش طبق شرایط خودتون و تشخیص درمانگر نسخه رو میدن من اطلاعاتم زیاد نیست دست و پا شکسته یچیزای خوندم و شنیدم

خودمم از بچگی تا قبل از اشنایی با طب اسلامی گاهی بی دلیل دلم شور میزد بعد از اشنایی با طب اسلامی و مصرف داروی صفرابر و.....خداروشکر دیگه بی دلیل دلم شور نمیزنه 

معمولا از صفرای بالای بدن هست که داروی استرس و اضطراب دارن و دیگه بقیه اش طبق شرایط خودتون و تشخیص د ...

داروهای شیمیایی رو مصرف کردم،اثر نداشت.میخواستم ببینم گیاهی چیه.تشکر

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
سلام طب اسلامی تمام شهرها چندین نماینده داره اما اگه نماینده های شهرتون نمیشناسین بگید کدوم شهرین من ...

مرررسی عزیزمممممم 😣❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

معمولا از صفرای بالای بدن هست که داروی استرس و اضطراب دارن و دیگه بقیه اش طبق شرایط خودتون و تشخیص د ...

فقط دارو دارن یا اصلاح تغذیه هم هست؟