2777
2789

دلم ازش خیلی شکسته چند روزه ناهار ها خونه نیست من براش غذا درست میکنم می‌بره با خودش خیلی هم خسته میشم چون از شب درست میکنم هم شام درست میکنم هم ناهار فردا رو بعد ی غذا هم دوبار نمیخوره یعنی دوتا چیز متفاوت این چند روزه اخلاقش ب شدت بد شده همش بحث می‌کنه و ایراد میگیره دیشب هم شست گذاشتم کنار قهر کردم باهاش باز آشتی کردم گفتم عیب ندارع خسته میشه امشب با هزار ذوق براش غذای مورد علاقه درست کردم و ناهار فرداشم حاضر کردم بعد اومد نشست سر سفره گفت این چیه چرا اینجوریه نمی‌تونستی بهتر درست کنی منم نتونستم خودم کنترل کنم گفتم چرا اینجوری می‌کنی این چند روزه مدام داری با حرفات اذیتم میکنی  هرچی میگم هر کاری ازت می‌خوام بهونه میازی خلاصه بحثمون بالا گرفت رفت تو اتاق درو بست بعد من رفتم شارژم بردارم گفت یالا برو بیرون نبینمت منم بالشت و پتو برداشتم اومدم بیرون الان از سرما خوایم نمیبره عوضی 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

باید میخوابیدی میگفتی من تو جامم راحتم تو ناراحتی برو تو حال بخواب

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ وجه نمیخوام شکاکت کنم...ولی بپا ببین شاید خدا نکرده سر و گوشش میجنبه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

چرا همچین کرد؟

تازه میخواستم بگم ناراحتی رو فراموش کن برو بغلش کن گرم بشی.

بخاری نداره اونجا؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

به هیچ وجه نمیخوام شکاکت کنم...ولی بپا ببین شاید خدا نکرده سر و گوشش میجنبه

نه اینجوری نیست بهش فشار میاد ناهار ها هم سرکاره انگار من گفتم برو

چرا همچین کرد؟تازه میخواستم بگم ناراحتی رو فراموش کن برو بغلش کن گرم بشی.بخاری نداره اونجا؟

داره ولی چون بزرگه اینجا ی دونه بخاری گرم نمیکنه 

نه اینجوری نیست بهش فشار میاد ناهار ها هم سرکاره انگار من گفتم برو

اگه خستگی شغلش زیاده زیاد گیر نده پس..من شوهرم میگه از سر کار میام نیم ساعت کاریم نداشته باش

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

مگه تو هال وسیله گرمایشی نداری شوفاژ یا بخاری؟

بنظرم‌زیاد روی غذا حساسش نکن هرچی لفت و لعاب بدی پرتوقع تر میشن 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بهش میگفتی خودش برع بیرون معمولا خانوما میمونن سرجاشون آقایون نقل مکان میکننخودتو نارحت نکن هیچکس ار ...

الآنم اومد آب برداره گفتم میاد مثلا برا آشتی یا بگه برو تو جان بخواب بی تفاوت رف اتاق درو بست