یه دوستی دارم اخلاق خوب زیاد داره ولی اخلاق بدش اینه به شدت پز پزوعه بعد لامصب تابلو پز میده مثلا داشتیم تلفنی حرف میزدیم یهو وسط حرفامون گفت صبر کن برم دستگاه فشارم رو بیارم فشارم رو بگیرم بهت گفته بودم دستگاه فشار خریدیم ۳ تومن؟ این دختر خواهرش منشی ازمایشگاهه کمکش میکنه از لحاظ مالی مثلا لوازم آرایش، خواهرش دو میلیون و پونصد داده کوشن تیر تیر من حقیقتش وسعم نمیرسه کرم بخوام بخرم نهایت تا پونصد میتونم هزینه کنم بعد الان دائم بهم میگه آره کرم گرفتیم ۳ تومن تو هم برو بخر از این ات آشغالا نزن صورتت در صورتی که میدونه من وسعم نمیرسه و اینو میگه، یا من دستام عرق میکنه متاسفانه نمیتونم ناخن کاشت کنم همیشه هم حسرتشو رو دارم تند تند میره کاشت و طرح عوض میکنه و همون لحظه عکس میفرسته دیدی چه خوشگل شد وای رفتم فلان جا کلی از ناخنم تعریف کردن من کار به کاشتش ندارم با حرکاتش مشکل دارم به نظرتون با این آدم چیکار کنم رفتارش بهتر شه؟
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
گاهی مادر و خواهر آدم میتونن خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.
احتنالا این بنده ی خدا خود کم بینه و تازه به دوران رسیده
و میخواد جلب توجه کنه
اکر خوبی هایی داره ک ب این بدیش بچربه ندیده بگیر
اگر نه رابطه تو کمرنگ کن چون روان خودت مهمتره
اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود
خوبی داره ولی آنقدر پز میده خوبی هاش کمرنگ میشه در نظرم
خوبیاش چیه؟
اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود