2777
2789
عنوان

شرایط مالی خیلی بهمون فشار اورده

793 بازدید | 30 پست

کاسبیه خودمونو داریم ولی تازه شروع کردیم بی پشتوانه شروع کردیم و حسابی افتادیم تو قرض

کاری ک با شوهرم دوتایی مشغولش بودیمو قراره تنهایی پیش ببرم و شوهرم بره یجا دیگ سرکار ک بتونیم زندگیمونو بگذرونیم 

خیلی استرس دارم استرس اینک از پسش برمیام؟؟؟؟ استرس اینک منی ک خونه ی مامانم دست ب سیاه و سفید نزدم الان میتونم هم خانوم خونه باشم هم کار کنم؟ 

ناراحتم ک وقتی ک قراره با شوهرم باشم خیلیییی خیلیییی کمه شاید حتی صفره 

بیچاره مایی ک بی حمایت خانواده ها تو این دوره زمونه داریم زندگیمونو سرپا میکنیم 

میشه دعا کنید گشایش مالی برامون اتفاق بیفته؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شاالله خدا به پولتون برکت بده 🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

توکل بخدا.🩵🩵شماها تلاشتونو بکنید بعدش خدا براتون بخواد ان شالله 🩵🩵

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

اولشه نباید وا بدی اینقد ناامید باشی جنبه داشته باش محکم باش

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

به اینش فکر کن که وقتی کار تون بگیره چقدر قراره پیشرفت کنی

و دمت گرم ک پشت شوهرتی🤌🏻

میشه بدونم شغلی ک قراره بهت واگذاز شه چیه؟؟

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

میتونی عزیزم وقتی آدم مجبوره قدرتشم بیشتر میشه...من خودم یک دفه افتادم وسط ی کار کاملا مردونه ک اصلا ب منم ربطی نداشت همه شونه خالی کردن و من برای بقای اون کار مجبور شدم یک تنه ادامه بدم.میتونی شمام😘

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

همیشه یه دوره سختی هست

من و همسرم دانشجو بودیم کنکوری درس میدادم نصف پول رو میزاشتم جیب شوهرم پنهانی و نمیتونست کار دیگه ای بکنه دو شب دو شب کشیک بود

اولین خونه ای که خرید منو برد نصف خونه رو بنامم زد و اون موقع برای اولین بار ازم تشکر کرد

همه تلاشتو بکن میتونی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم