الان پنجاه متری ام هر روز یکجای پام میخوره به دردیوار و میز زخم و کبود میشه... اشپزخونه ۱ نفر بیشتر جا نمیشه.. ۲ تا وسیله ریز زمین بریزه سریع شتر با بارش گم میشه..۸ سال مستاجری کشیدم موهام سفید نشد ... یک ساله اومدم خونه ۵۳ متری خریدم کل موهام سفید شد حالا قراره ۱ میلیارد دستم بیاد خونمم ۲ میلیارد میفروشم خونه ۷۰ متری دوخواب بخرم ۳ تومن... به نظرتون بازم کوچیکه؟؟؟؟ بازم قراره عذاب بکشم؟؟؟یه تخت و میز ناهارخوری نتونستم بخرم جانیس...دارم دق میکنممممم تراسم نداره و عین قفس تاریکه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای اشپزخونه من درازه دلم اشپزخونه مربع میخواد بشه توش راه رفت همش باسنم میخوره به ظرفشویی... از بس ...
میفهمم چی میگی چون خونه خودمونم ۵۶ متره. البته یه خونه تقریبا هفتاد متری یک خوابه مستاجریم. هنوز تو خونه خودمون نرفتیم و اصلااا دوست ندارم بریم اونجا. دست مستاجره تا چندسال دیگه
میفهمم چی میگی چون خونه خودمونم ۵۶ متره. البته یه خونه تقریبا هفتاد متری یک خوابه مستاجریم. هنوز تو ...
چه خوب که دادی دست مستاجر . بهترین کارو کردی. تهرانی؟؟ تو ۷۰ متر راحتی؟؟ با یکخواب بودنش مشکل نداری؟؟؟ تو خرید ۷۰ متری به این توجه کنم که اتاقا بزرگ باشن یا پذیرایی؟؟؟و اینکه الان تخت و ناهارخوری داری؟ جا میشن قشنگ؟؟ اشپزخونت مربع است؟