2777
2789
اگه خوش نقشه باسه خیلی فرقشه.. اگه نباسه بازم یک اتاق بیشتر داره معنولا

وای اشپزخونه من درازه دلم اشپزخونه مربع میخواد بشه توش راه رفت همش باسنم میخوره به ظرفشویی... از بس خوردم بهشون همه جام درد میکنه وسیله هام ترکیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مم فقط تهران و نزدیک تهران میتونم زندگی کنم... کرج خیلی دوره فقطم بالاشهرش خوبه مثل عظیمیه

بالاشهرش فقط عظیمیه نیست که 

گوهردشت و باغستان و مهرویلا و مهرشهرم هست 

ما خودمون گوهردشتیم اما داییم ۱۱۰ کرج خونه خرید 

۱تومن ۷۰ متری 

خردمشت هم با اینکه پایین حساب میشه اما همه امکاناتو ذاره

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

هم قولنامه ای هستن. هم ته ته کرجن باید ۳ ساعت برونی برسی.. امنیت ندارن.. بالاشهر کرج خیلی بهتره

قولنامه ای ان درسته اما خدایی بی امنیت نیسن 

من خالم اونجا میشینه 

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

وای اشپزخونه من درازه دلم اشپزخونه مربع میخواد بشه توش راه رفت همش باسنم میخوره به ظرفشویی... از بس ...

میفهمم چی میگی چون خونه خودمونم ۵۶ متره. البته یه خونه تقریبا هفتاد متری یک خوابه مستاجریم. هنوز تو خونه خودمون نرفتیم و اصلااا دوست ندارم بریم اونجا.‌ دست مستاجره تا چندسال دیگه

میفهمم چی میگی چون خونه خودمونم ۵۶ متره. البته یه خونه تقریبا هفتاد متری یک خوابه مستاجریم. هنوز تو ...

چه خوب که دادی دست مستاجر . بهترین کارو کردی. تهرانی؟؟ تو ۷۰ متر راحتی؟؟ با یکخواب بودنش مشکل نداری؟؟؟ تو خرید ۷۰ متری به این توجه کنم که اتاقا بزرگ باشن یا پذیرایی؟؟؟و اینکه الان تخت و ناهارخوری داری؟ جا میشن قشنگ؟؟ اشپزخونت مربع است؟

میفهمم چی میگی چون خونه خودمونم ۵۶ متره. البته یه خونه تقریبا هفتاد متری یک خوابه مستاجریم. هنوز تو ...

اجاره دادن میصرفه اینکه تو اون خونه کوچیک نری. واقعا اعصاب آدم ضعیف میشه . من ۲ تا بچه هم دارم یعنی جر خوردم بخدا... عین قفسه قفس. قدیمی هم هست