2777
2789
عنوان

جوجه🐥

105 بازدید | 16 پست

میخوام جوجه بخرم خیلییی دوس دارم

ولی داداشم مث چی می‌ترسه میگه بخری میندازمش تو جوب😐

منم گفتم میخرم شبام میزارم تو اتاق(داداشم تو اتاق میخوابه)

بعد ترسیده بود تو خودش😂

به مامانم میگفت نههه نخره

منم گفتم میخرم اسمشم انتخاب کردم

چند روزیه با داداشم حرف نمیزنم چون بحثم شده باهاش تو همه چی دخالت میکنه منم بدم میاد واسه همون

به نظرتون چه رنگی بخرم؟

خودم میگم یه صورتی یه زرد

صورتی زرد خوشگله ر.داداشت چندسالشه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره19 سالشه😂

وییییی 😂😂😂

اکثرا دخترا دیدم بترسن .پسرا نه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

آره دقیقاوای فک کن جوجه بخرم بندازمش به جون داداشم😂😂از خنده پاره میشم من😂😂

😂😂😂بعدش یادت باشه فیلمم بگیر 

اوو گفتم پس دیگه ته تهش داداشت 7-8 سالشهه

نه بابااا بزرگه همه تعجب میکنن که چرا میترسه😂😂

از دستش هیچی نمیتونم بخرم سگ دوس داشتم نزاشت

ولی اینو میخرم حتماااا

نه بابااا بزرگه همه تعجب میکنن که چرا میترسه😂😂از دستش هیچی نمیتونم بخرم سگ دوس داشتم نزاشتولی اینو ...

سگ اوهع اونو منم میترسم

وای جوجه خیلی خوبههه

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

سگ اوهع اونو منم میترسموای جوجه خیلی خوبههه

از این کوچولو بامزه هااا میخواستم از این‌بزرگا نه

آرههه چند روز بدجوری افتاده تو سرم میخوام دو تا بگیرم که تنها نباشن

از این کوچولو بامزه هااا میخواستم از این‌بزرگا نهآرههه چند روز بدجوری افتاده تو سرم میخوام دو تا بگی ...

اومم همون رنگیا رو میگی دیگه یه کوچولووو

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂