2777
2789
موفق باشید😅😅😅😅😅😘

ممنون عزیزم به درگاه خداوند گانش دعا کن فیلممون فروشش خوب باشه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برم هواپیمام بد جایی پارک کردم همسایه ها زنگ میزنن آخه باندمون مشاعه😃

صدایت برایم از عاشق بودنت می گوید نگاهت برایم از محبت و دوست داشتن می گوید اما بودنت گویا بهشت ماست

من الان تو یه خونه بزرگ و پر از امکانات فراوون سونا استخر همه چییییی تو کارتمم ۱میلیارد پوله فردا میرم لارجی خرید میکنم😢😭

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

همونطور که سیگار صورتیمو دارم دود میکنم به رقیبم که تو ساختمون رو به روییه میگم:با بد کسی در افتادی بیب😉

و همون لحظه ساختمونی که اون چلمنگ توش بود عین تاپیک سوفیا‌منفجر میشه😂  

خب چرا اونونوشتی گلم کی عروسیته ان شاالله؟؟

خخخخ دروغ بود دیگه.....ایشالا شوهرم موقعیتش جور بشه میریم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
من الان تو یه خونه بزرگ و پر از امکانات فراوون سونا استخر همه چییییی تو کارتمم ۱میلیارد پوله فردا می ...

عزیزم سوناتو خاموش کن بخارش داره میزنم به دیوارما خونمون گرم شده یخای اتاق پنگوئن ها م داره آب میشه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏