2777
2789

منم فردا اصلا امتحان ندارم که الان بیدارم   

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان یه سیگار تو دستمه با یه تیشرت پشمی کلاه دار یه شلوار لی چسب کوتاه با یه کفش اسپرت سفید با یه پابند کلاهم کشیدم روسرم موهامم پریشون دود سیگارم میدم بیرون قدم میزنم تو خیابون😎

اینم دروغ لاکچری

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
دیگه ببخشید ما عاطی نبودیم خورد تو ذوقتون

چرا ناراحت میشی خوشگل خانوم 

از دوستام بود به همین دلیل گفتم . پیامم هم شوخی بود گویا متوجه نشدی 😊

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
وای اصلاقبولش نکنی ها بنظرم ارزشی نداره که بخوای باهاش ازدواج کنی لیاقتت بیشترازیناس😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

میدونم باباااا 

اون که اصن در شان من نیست !! 

😁

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
چرا ناراحت میشی خوشگل خانوم  از دوستام بود به همین دلیل گفتم . پیامم هم شوخی بود گویا متوجه نش ...

💔

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
منم فردا اصلا امتحان ندارم که الان بیدارم    

‏همانا شما را بيم داديم از شب امتحان آن گاه كه جزوه ها گنگ و نامفهوم ميشوند و عقربه هاى ساعت همچون گورخر ميدوند

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
💔

من از شما عذر میخوام 😃

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو