2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلمان خان رو برومه دستاشو باز کرده لبخند ملیح میزنه و چشاش برق میزنه میگه بیاهه بغلم هه بیاه بیاهو ب ...

وااای خدااااا 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 
وا...برد پیت امروز خونه ی ما بود الانم  عین ی جوجو ناز خوابیده 😀😂😂 چرا دلوخ میگی

عه راست میگی !!!! 

بفرما ، پدر سگ هنو هیچی نشده بهم خیانت کرد 

به بابام میگم یه پوستی ازش بکنه .... 😠😠😠😠

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
سلمان خان رو برومه دستاشو باز کرده لبخند ملیح میزنه و چشاش برق میزنه میگه بیاهه بغلم هه بیاه بیاهو ب ...

منم جاریتم .زن سهیل خان هستم...اون ساری مشکی قرمزه منم.داریم موزیک ویدیو جدید ظبط میکنیم.

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

خب خدا رو شکر بغلت کرد. خودتو باد نبرد. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
منم جاریتم .زن سهیل خان هستم...اون ساری مشکی قرمزه منم.داریم موزیک ویدیو جدید ظبط میکنیم.

خخخخخخ لاغروووو مایم داریم فیلم بازی میکنیم 😂😂😂

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗