2777
2789
عنوان

خفگی توسط شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 54 پست

الان رفتم تاپیکات رو دیدم قمی هستی شکایتشو پیش حضرت معصومه و امام زمان ببر . امام زمان رو صدا بزن بگو من به پدرم نمیتونم بگم تو برام پدری کن...حضرت معصومه هم که بی نهایت دل رحم و مهربونه...

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بروپزشکی قانونی

کاش همونجا به 123زنگ می زدی 

چون چاله میدونیه باید سکوت کنی که بدترنکنه 

اگرکشته بودچی؟ فکر بچه توکردی 

من خودم مددجوداشتم خانم قهرکرده بودم مرده رفته بود زده بود کشته بودش خودشم رفته بود زندان وبچه......

حالا یک جد پدری خوب داشت پیش اون رفته بود اگراونم نداشت بچه اش سرازبهزیستی درمیاورد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه اون آشنامون اصلا به شوهرش نگفته بود...خودش رفته بود.گرفته بود...یه بارم بینیش شکسته بود برا اونم ...

میرم دکتر اگر زبونم لال اتفاقی برام افتاده باشه منم نامه میگیرم

این پدرسگ سگ میشه پاشو وا کنم دادگاه

بلاخره شوهرته ببین چرا عصبیه بگو بره دکتر 

..مگه روانیه ...جونت از سر راه آوردی...دعا بخون خدا کمکت کنه ولی اونا نفرین نکن...دعا علقمه بخون حدیث کسا ...تو همین نی نی سایت خانم ها خیلی بلدن تاپیک بزن بپرس یا از قبلی ها بخون