اشخاص زیادی ادعا کرده اند وقتی در یک مدت معین به آینه خیره میشوند چهره های عجیب و غریب از افراد آشنا یا غریبه ای را میبینند که حتی بعضی از آنها در قید حیات نیستند. افرادی که انگار میخواهند پیام خاصی را با آنها در میان بگذارند.
از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
از زمانی که از آینه در کار سحر و جادو و احضار روح استفاده شد افسانه های زیادی نیز پیرامون آن شکل گرفت. مانند افرادی که با شخصیت های داخل آینه حرف میزنند و از امور غیبی باخبر می شوند. [مانند شخصیت جادوگر فیلم کارتونی سفید برفی] و جادویی که به اسم ‘جادوی آینه ای ‘ معروف است که معمولا زنان برای شوهران خود درست میکنند. [ به این شکل که جادوگر پشت آینه یکسری اورادی میخواند و طلسماتی مینویسد تا هر موقع شوهر آن زن خود را در آن آینه ببیند تحت تاثیر جادو قرار بگیرد و محبت او نسبت به زنش بیشتر شود و اجازه ی سرپیچی از دستورات زنش نداشته باشد.]
از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو معلومه که همونطور که نتونستی جلوی خودتو بگیری واسه تاپیک نزدن نمیتونی جلوی خودتو بگیری واسه چرت و پرت نگفتن و دهن لق و شلی داری ...کسی که نتونه جلوی خودشو بگیری طرف صحبتم نیس😉
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!