2777
2789
عنوان

حقیقت آینه ها😱

170 بازدید | 12 پست

اشخاص زیادی ادعا کرده اند وقتی در یک مدت معین به آینه خیره میشوند چهره های عجیب و غریب از افراد آشنا یا غریبه ای را میبینند که حتی بعضی از آنها در قید حیات نیستند. افرادی که انگار میخواهند پیام خاصی را با آنها در میان بگذارند. 

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

از زمانی که از آینه در کار سحر و جادو و احضار روح استفاده شد افسانه های زیادی نیز پیرامون آن شکل گرفت. مانند افرادی که با شخصیت های داخل آینه حرف میزنند و از امور غیبی باخبر می شوند. [مانند شخصیت جادوگر فیلم کارتونی سفید برفی] و جادویی که به اسم ‘جادوی آینه ای ‘ معروف است که معمولا زنان برای شوهران خود درست میکنند. [ به این شکل که جادوگر پشت آینه یکسری اورادی میخواند و طلسماتی مینویسد تا هر موقع شوهر آن زن خود را در آن آینه ببیند تحت تاثیر جادو قرار بگیرد و محبت او نسبت به زنش بیشتر شود و اجازه ی سرپیچی از دستورات زنش نداشته باشد.]

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

ترسیدم 😐😐😐😐

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن جلوی آینه نخوابید

جلوی آینه‌ گریه نکنید

یه مدت خیلی مد شده بود که جلوی آینه تو هفت سین پول و سکه بزارید، میگن اینکارو نکنید فقر میاره...

به همین ولیلم قدیما اینه ها در داشتن اکثرا یا قدیمیا روی آینه‌رو میپوشوندن

میگن پورتال ورود و خروج هست برای یه سری نیروها

اینایی که تو آینه نگاه کردم پدربزرگ مرحومشون را دیدن باید برن روان پزشکآینه بدبخت که جیوه یا نقره هس ...

آره والا استارتر قاطی کرده

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

اصن من کاری ندارم چی می‌گنخودت مگه عقل نداری

تو عقل داری؟ چون شعور و فهم و تربیت خانوادگی مشخصه که نداری...چتههههه حمله میکنی یهوووو

آره والا استارتر قاطی کرده

تو معلومه که همونطور که نتونستی جلوی خودتو بگیری واسه تاپیک نزدن نمیتونی جلوی خودتو بگیری واسه چرت و پرت نگفتن و دهن لق و شلی داری ...کسی که نتونه جلوی خودشو بگیری طرف صحبتم نیس😉

یه آینست دیگه چرا این همه جناییش کردی😑

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!