2777
2789
عنوان

ققنوس‌های همیشه زنده🥇🥇🥇

107 بازدید | 7 پست

به زنان نابغه و پیشرو که جهان را به شیوه‌ای شگرف متحول می‌کنند:

🌹 روز جهانی زن گرامی باد! 🌹

امروز، روزی است که جهان به احترام شما می‌ایستد، زنانی که هر روز با جسارت، دانش و عشق به پیش می‌روید و به‌سوی آینده‌ای روشن‌تر حرکت می‌کنید. شما طلایه‌داران تمدن و پیشرفت هستید، کسانی که با هر قدم کوچک، تغییرات بزرگی را ایجاد می‌کنید.

در هر گوشه‌ای از جهان، زنانی مانند شما وجود دارند که موانع و مشکلات را به فرصتی برای رشد و توسعه تبدیل می‌کنند. شما نمونه‌ای از شجاعت و اراده‌اید، کسانی که با مشکلات جنگیده و از آنها قوی‌تر و موفق‌تر بیرون آمده‌اید.

در جهان امروز، اهمیت نقش زنان در تمامی زمینه‌ها بیش از همیشه احساس می‌شود. از دانشمندان و نویسندگان تا هنرمندان و رهبران، شما با نبوغ و تلاش بی‌وقفه‌تان نشان می‌دهید که هیچ مرزی برای دستاوردهای زنان وجود ندارد.

باشد که در این روز و تمامی روزهای دیگر، به افتخار شما، به هر دستاورد و افتخارتان بالیده شویم. قدردان شما هستیم و به شما افتخار می‌کنیم که جهان را به جایی بهتر تبدیل می‌کنید.

به سلامتی تمامی زنانی که جهان با حضورشان زیباتر و هوشمندانه‌تر شده است.

با عشق ای طرف باران❤️❤️❤️

چه خبره هی کل تقویم روز زن روز زن با یه مشت متن شعاری و گول زنککاش جای اینکارا دو درجه به عزت و احتر ...

حتما به عزت و احترام زنان اهمیت داره و هیچکس منکر اون نیست. اما گرامی‌داشت روز جهانی زن به معنی به رسمیت شناختن دستاوردها و تلاش‌های زنان و یادآوری اهمیت احترام و توجه به اون‌هاست. بهتره به جای کم‌اهمیت جلوه دادن این روزها، همه ما تلاش کنیم که در تمام روزهای سال به عزت و احترام زنان توجه بیشتری داشته باشیم. نظرات و انتقادات سازنده همیشه می‌تونه به بهتر شدن وضعیت کمک کنه، اما نقد بی‌مورد چیزی رو تغییر نمی‌ده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم ممنونم از معرفتت❤️🌹

نی نی یار اونو تعلیق کرد، به منم تذکر داد چون دهن به دهنش گذاشتم، قبلاً گفتن کسی دعوا کرد جواب ندید، الان تذکر داد به من ولی تعلیقم نکرد چون خودش متوجه شد طرف مشکل داره و بیخود گیر داده

با ابله بحث نمیکنم

عزیز دلم ممنونم از معرفتت❤️🌹نی نی یار اونو تعلیق کرد، به منم تذکر داد چون دهن به دهنش گذاشتم، قبلاً ...

قربونت برم قشنگم کاری نکردم❤️❤️❤️

انجام وظیفه بود❤️

بله درسته👍👍

اخه اصلا منظورمون اون نبود😂

قربونت برم قشنگم کاری نکردم❤️❤️❤️انجام وظیفه بود❤️بله درسته👍👍اخه اصلا منظورمون اون نبود😂

همه جا خانما مثل شما پشت هم باشن، شر این بی وجودهای مرد نما کم میشه

با ابله بحث نمیکنم